Arkadaşlar geçen hafta a101 yukarıdaki broşürleri dağıttı ve marketlerine de asılan broşürde honor 7s gelecekmiş özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti .. Çift kamera 6.2" ekran 3 ram 32 depolama alanı yapay zekalı kamera vs çok güzel geldi bu fiyata..Sabah kalktım arka sokaktaki a101e gittim çalışanlar " bu bölgeye gelmedi boşa dolanmayın market market." dedi..Bende aşşağıdaki a101e indim ordaki çalışanlar "bizde kalmadı ama yukarıdaki şubede vardı arayayım duruyorsa sizin için ayırttırayım." dedi..Bizde iyi olur dedik market çalışanı aradı ayırttı..Diğer şubeye vardığımızda telefonu aldık fakat ufak bir kutu da idi kıllandım bir dakika dedim inceledim kutuyu..O da ne kutudaki gelen telefon broşürdeki ile alakası yok.. Sitelerine girdim sitelerinde ise bu telefon gözüküyordu ve şubedeki bize verilen ürün buydu ama dağıtılan broşürlerdekive camlarına astıkları ürün bambaşka idi..Sitedeki görüntü aşşağıda..
Hayır marketlere farklı ürün reklamı koyup siteye farklı ürün koymadaki amaç ne derece doğru ne derece iyi niyetlidir..Şubenin bu bölgeye ürün gelmedi boşa dolanmayın demesi ne derece doğu..Daha öncede bu şube buna benzer birşey yaptıydı..Tam çakal bunlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Bu telefonda çoğu şubede kalmamış kimbilir kaç kişi bilmeyerek aldı bunu..