Deneme 2 / 100 cc motosiklet ile 24 saatte kaç kilometre ?
Reklamlar
-
06 Eylül 2019, 08:21
bugün konuyu renklendirir fotoğraflar ile birlikte inşallah
Reklamlar
-
06 Eylül 2019, 19:07
İsmet abinin gezi raporları efsane oluyor. İnşallah detaylı bi rapor sunar bize.
-
06 Eylül 2019, 20:15
Sevgili Dostlarım.
Aklıma takılan bir soruya cevap bulmak için yola çıktım.
11 gün süreceğini ve 3560 kilometre yol gideceğimi hiç düşünmedim. Evdeki hesap 1 günde giderim 2 günde dönerim şeklindeydi.
Çıktığım bu yolculukta her an yanımda olan ve beni manevi olarak destekleyen tüm siz dostlarıma minnettarım.
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bu gezi boyunca çektiğim fotoğrafların hepsini buraya koymam mümkün değil. Bunların seçilip yazılarının da yazılması gerek. Fotoğraflardan başka filmde çektim. Bunlarında kesilip montajlanması lazım. Bu işlerin yapılıp sizlere layık bir gezi yazısı olması için zamana ihtiyacım var.
Sizlerden bana biraz daha süre vermenizi rica ediyorum.
Yazımı ve filmimi hazırlayınca kısmetse burada yayınlayacağımı belirtirim.
Saygılarımla
-
06 Eylül 2019, 21:14
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
https://i.hizliresim.com/9YWAqr.jpg
Sevgili Dostlarım.
Aklıma takılan bir soruya cevap bulmak için yola çıktım.
11 gün süreceğini ve 3560 kilometre yol gideceğimi hiç düşünmedim. Evdeki hesap 1 günde giderim 2 günde dönerim şeklindeydi.
Çıktığım bu yolculukta her an yanımda olan ve beni manevi olarak destekleyen tüm siz dostlarıma minnettarım.
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.
Bu gezi boyunca çektiğim fotoğrafların hepsini buraya koymam mümkün değil. Bunların seçilip yazılarının da yazılması gerek. Fotoğraflardan başka filmde çektim. Bunlarında kesilip montajlanması lazım. Bu işlerin yapılıp sizlere layık bir gezi yazısı olması için zamana ihtiyacım var.
Sizlerden bana biraz daha süre vermenizi rica ediyorum.
Yazımı ve filmimi hazırlayınca kısmetse burada yayınlayacağımı belirtirim.
Saygılarımla
Helalin var ismet abi, sabırsızlıkla bekliyor olsak da, iyice dinlen ve o kendine has espirilerinle uzun uzadıya anlat başından geçenleri. Lütfen ☺️
-
07 Eylül 2019, 04:04
İsmet her zaman en güzelini yaptın . Şimdi de çift kat kaymaklı ekmek kadayıfı lezzetinde bir yazı ve foto dizisi üreteceğinden hepimiz eminiz. Eserini
sabırla bekliyoruz . Haydi kolay gelsin . Hürmetlerle.
-
09 Eylül 2019, 09:27
-
09 Eylül 2019, 10:00
arndiol adlı üyeden alıntı
heyecanla beklıyoruz abi
Beni gezi boyunca yalnız bırakmayan siz dostlarıma bir gezi yazısı borcum olduğunu biliyorum. İlk iki gün dinlenmekle geçti tabi biriken işlerimi de halletmem gerek sizden ricam biraz daha bana süre vermeniz.
Mümkün olan en kısa zamanda kısmetse yazımı yayınlayacağım. Alakanıza tekrar teşekkür ederim.
-
09 Eylül 2019, 10:38
bursalıali adlı üyeden alıntı
22.30 gibi İsmet telefonla aradı . Sarımsaklı'da gecelemeyi düşündüğünü , yarın orada denize girmek istediğini belirtti. Yine yarın Çanakkale'de veya
Karşı tarafta Gelibolu tarafında yatarak perşembe günü Tekirdağ ve İstanbul arzusunda olduğunu anlattı. Yine yarım saate yakın sürdü sohbetimiz. Ben de
kendisine ,eğer vakit bulabilirse ,Ezine ile Çanakkale arasındaki Hasan Mevsuf tabyası şehitliğini ziyaret etmeyi önerdim. Gitmeye çalışacam akşama
kalmazsam dedi. Sarımsaklı'da 3000 km yi geçeceğini , görüşürken 2980 lerde olduğunu aktardı. Tekrar yolun açık olsun ismet.
Dün , kullandığı kaliteli fotoğraf makinesinin başına bir iş gelmiş. Bir kaç saatini , o foto makinesini İzmir'de onarabilecek bir yer aramakla
kaybetmiş . En sonunda o cihazın ancak İst Sirkeci'de tamir edilebileceğini söylemişler . Bu yüzden az bir şey canı sıkılmış gibiydi.
-
15 Eylül 2019, 20:46
Bu konuda duyurmuş olduğum gezi ile ilgili yazımı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz ilginiz ve alakanız için tekrar teşekkür ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...u-3560-km.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)