Muğlaya döndü yolu uzatacak
Gerçekten tebrikler. Diyebilecek çok fazla söz yok. Dönünce mutlaka gezi ile ilgili ufak bir yazı bekliyoruz.
Ufuk Hocam sanırım İst. buluşmasını eylül sonu veya ekim başı gibi yapabilmek ümidiyle.
ismet beyi tebrik ederim.
ömür boyu 100 cc ile nice uzun kilometreler yapmasını dilerim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
falcon flash 100 yazdım İsmet abinin videosunu buldum :D
Biraz Mazoşistlik mi var İsmet Bey Yolunuz açık olsun ...
Milasa varmış İsmet abi yolu bitirmiş artık :D
Söke'de petrolde mola vermiş görünüyor..
Yolu da bahtı da açık olsun..
kaç gündür kuzenimle yamaha deligth ve honda pcx olarak memlekete git gel (1900 km) yapsak mı diyorduk. hala kuşkularımız var fakat seni görünce içimizede bi su serpildi yolun bahtın açık olsun yaşlı kurt.
memleket kilis mi abi sonunda kilisli biri gördüm şu forumda
Hay maşallah.
Bergamaya doğru ilerliyor.
Sanırım 3000 km yi gördü.
Bitsede kurtulsak hergün bakıyorum bağımlılık yaptı
inanılmaz dikiliye yaklaştı.
22.30 gibi İsmet telefonla aradı . Sarımsaklı'da gecelemeyi düşündüğünü , yarın orada denize girmek istediğini belirtti. Yine yarın Çanakkale'de veya
Karşı tarafta Gelibolu tarafında yatarak perşembe günü Tekirdağ ve İstanbul arzusunda olduğunu anlattı. Yine yarım saate yakın sürdü sohbetimiz. Ben de
kendisine ,eğer vakit bulabilirse ,Ezine ile Çanakkale arasındaki Hasan Mevsuf tabyası şehitliğini ziyaret etmeyi önerdim. Gitmeye çalışacam akşama
kalmazsam dedi. Sarımsaklı'da 3000 km yi geçeceğini , görüşürken 2980 lerde olduğunu aktardı. Tekrar yolun açık olsun ismet.
Yolculuk bitiminde açılacak gezi konusunu fotografları falan merakla bekliyorum
Dün , kullandığı kaliteli fotoğraf makinesinin başına bir iş gelmiş. Bir kaç saatini , o foto makinesini İzmir'de onarabilecek bir yer aramakla
kaybetmiş . En sonunda o cihazın ancak İst Sirkeci'de tamir edilebileceğini söylemişler . Bu yüzden az bir şey canı sıkılmış gibiydi.
2.elde motor alınacaklar listesinden izninizle İsmet bey'i siliyorum (latife tabi) Motorun yağını,zincirini kontrol ettikten sonra sorun yok. Allah kaza beladan korusun.
İsmet bey'e bir uyarıda bulunmak isterim. Hepimiz (umarım) burada kardeşiz, kullanıcı adı ve şifresini yazmış ama panelden şifre değişebiliyor. Art niyetli şakacı vs arkadaşlar şifreyi değiştirip takibi imkansız hale getirebilirler.
Bu arada fotograf makinesine üzüldüm. Geçmiş olsun. İzmir de eminim cayır cayır yanıyordur bu mevsimde.
Sağlıcakla kalın .
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Adam yolu yedi bitirdi bee bugün öglen gibi baktım evindeydi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)