Maşallah diyelim.
Maşallah diyelim.
Şu anda Aksaray şehir içinde 65km/saat hızla Adana'ya doğru ilerliyor.
Toplamda 625 km yol yapmış görünüyor.
İsmet bey,
Bu mesajı okuyorsanız eğer,
Zorlamayın artık.
Hızınız genelde 55 km/s iken 65 km/s hıza çıktı. Bu ise bir şekilde daha çabuk yol yapmak için hızlandığınız manasına geliyor.
İyice yoruldunuz artık.
24 saatin dolmasına 3 saat var.
Alabileceğiniz yol en fazla 150 km.
Lütfen hazır Aksaray içerisindeyken uygun bir yere parkedin ve dinlenmeye çekilin...
Allah yolunu ve bahtını açık etsin.
Aksaray'dan çıktı.
Hasandağı'na doğru 55km/s hızla ilerliyor.
Aksaray'da motorla peşinden varıp yakalayasım geldi.
Aksaray'dan geçerken haber verirsen bi yemek ısmarlamak istiyorum abi. 05056306460
@Ekarademir, şu anda Taşpınar dinlenme tesislerine girdi.
Hız sıfır. Sanırım mola verdi İsmet bey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Tekrar anayola çıktı.
Taşpınar'a doğru ilerliyor.
Hız 51 km/s
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Taşpınar'da durmadı.
Hız 53-55 km/s
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Zengen'e doğru ilerliyor.
Hız 58-65 arası değişiyor.
Aldığı yol 700 kmden fazla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Zengen'e 20km kala Bpet-Akın Petrolde mola.
Geç gördüm. Allah yolunu açık etsin.
Yolculuğu kazasız belasız tamamlamışsınızdır inşallah - iyi haberleri bekliyoruz
Mola verdi, yarın devam edecek.
İsmet abi helal olsun,
55-60 km/h ile ne sabır var sende,
Beni 110-120 bile kesmiyor.
Tekerine daş ve bilimum haşarat değmeye..
İsmet abi 2 gündür çok yoğundum Ankara 'dan geçişinde mutlaka eşlik ederdim. Dönüşte tekrar Ankara üzerinden gelirseniz bi yemek - çay-kahve eşliğinde sohbet etmek isterim.
0553 026 31 14
helal olsun abim, öperim ellerinden.
3 saat kadar önce İsmet beyle konuştuk.
Keyfi yerinde.
"İçimde ukteydi. Denedim" demekte.
Bundan sonra geze geze keyfi nereye isterse oraya sürecek/sürüyor.
Tebrik ederim, cidden motordan keyif almasını biliyorsunuz altınızdaki motorun ne olduğu önemli değil
Suriye Yayladağı sınır kapısında.
100cc mobiletten hallice motosikletle 50kmh hızda 1000km yol yapmak h2r ile hard arazide 2t spesiyal makine kovalamak kadar yada goldwing 1800 ile pistte peg sürtüp süre kasmaya çalışmak kadar absürt yolunuz açık olsun
Helal olsun İsmet abi çoğu kişinin hayal etmeyi bile cesaret edemediği şeyi yapıyorsun.Saygılar sevgiler abi.
İsmet bey 2.000 kilometreyi devirmiş. Antalya içerisinde.
Ufuk Hocam bu gece 01 gibi İsmet'le uzuuun bir telefon görüşmesi yaptık . Sanırım 1/2 saati geçti . Antalya'dan direk en kısa yoldan İst. a mı yoksa sahili takiple Muğla , Aydın , İzmir , Balıkesir , Bursa ve İst . rotası mı olsun planlaması yapıyordu. Biri yaklaşık 700 km, diğeri 1300 km gibi mesafe
olduğunu söyledi . Ben de tercihine karışmak istemediğimi , yalnızca kendisini sağ salim İstanbul'da görmek istediğimizi paylaştım. Evet İsmet tüm sevgiler, tüm tebrikler, tüm alkışlar senin için . Dönüş yolunda Bursa'ya uğrayabilirsen bizim köyde , Aksi takdirde bir ay kadar sonra İst. da görüşebilmek ümidiyle. Saygılarla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)