Merhaba arkadaşlar.
Hali hazırda muhasebe bürosunda çalışıyorum. Fakat muhasebeyi hiç sevmiyorum. Neden bu işe başladınız derseniz lisede muhasebe okumuştum ve geleceği olan bir meslek istiyordum. Üniversitede 2 senelik dış ticaret okudum fakat hiçbişey bilmiyorum.
2.5 sene önce girdim işe devamlı bişeyler soruyorum ve bu durumdan sıkılıyorum anlayamıyorum kafama girmiyor veya odaklanamıyorum yapacağım işlere hiç sevmediğim için...
Yaşım 24 bu yaştan sonra sizce başka bir işe yönlenebilir miyim ? Bir seneye kadar durumlar çok iyiydi istediğim gibi işten çıkıp başka bişeye yatırım yapabilirdim fakat babamın iş yeri kapandı ve risk almak benim için çok zor artık. Aslında udemy den yazılım seti felan aldım ilk baş başladım sonra ilerisi gelmedi sanırım internetten olacak bişey değil yazılım veya iyi bir eğitim değildi bilmiyorum.
Şu sıralar iş bakıyorum baktığım işler şuanda bilgisayar alanında hep bilgisayarı seviyorum çünkü çok fazla bişey bilmiyorumdur belki ama bundan 6 sene önce kendime bir bilgisayar toplayabildim bütün parçalarını ayrı ayrı alarak son zamanlarda internete veri girişi yapan yerlere bakıyorum mesela alışveriş sitesinde stokları kontrol edip internete ürün eklemek vs. gibi
Sabahları kalkıp büroya gelmek beni öldürüyor resmen hergün küfür ede ede söylene söylene geliyorum.