Ne olacak bu doların durumu daha düşüp TL Değer kazanırmı
5 altında
5-5,40
5,40-5,80
5,80-6,20
6,20 üzeri
Ne olacak bu doların durumu daha düşüp TL Değer kazanırmı
Bu şekilde paramızın değer kazanması zor. Bişeylerin fiyatlarının düşmesini beklemek hayal kurmak gibi oldu.
Boğaziçi ekonomiden selamlar. Makroekonomi profesörümüz Türkiye'nin bı kaç yıl toparlanabileceğini sanmıyorum. Ancak doğru adımlar atılırsa bir kaç yılda işler yoluna girmeye başlar ancak şuanda bu süreçte tam aksi biraz daha kötüye gideceğiz, biraz daha dibe vuracağız der.
Doktorasını Amerika'da yapmış Boğaziçi Üniversitesi makroekonomi profesörüne mi yoksa cemaatler tarafından yetiştirilmiş iş bilmez, doları 7'ye kadar çıkartmış, bütün ürünlerin %200'ün üstünde fiyatının artışına sebep olmuş 3. sınıf siyasetçilere mi itibar edersiniz sizin bileceğiniz iş.
Sevgilerimle
Ben Sayın CB'na bu konuda çok güveniyorum, Dolar Bey'in başı ne zaman sıkışsa hemen yardımımıza koşar kendileri.
Uzun vadede hayır. Kısa vadede güvenilir bir şey söylemek zor.
Ben Reisin Merkeze baskı yapıp faizleri 1 seviyelerine düşürmesini bekliyorum. Erketeye yattım arabayı değişeceğim.
Bu yaşıma kadar gördüğüm dolar iki ileri, bir geri toplamda daima ileri.
ben doların ciddi bir artış göstermediği , ekomik kriz bekliyorum . Benim beklentim o yönde.
Dolar zaten geçen sene fiyatlandı dahada değerlenir ise asgari ücret çin den düşük olur çin bize üretimi fason yaptırır.
Dolar buralarda iki ileri bir geri gider gibi duruyor.
önemli olan 2023 ; süper güç olunca uluslararası para birimi tl olacak
1000rr + ayran = 10 tl
Şak bi faiz indirimi, şak bi tane daha, hooop millet uyanmadan bi indirim daha...
Dolar yerlerde!
ne olur bilmemde ben faiz düsünce dolar zıplıcak diye 5,74 den dolara bastım fena patladım. isin sonunda dolar düssün de varsın biz zarar edelim diyip mutlu oluyoruz.
Şöylede bir durum varki
Gerçek kişiler olan vatandaşlar
Dövizlerini bankalardan çekerek fiziki olarak
Saklamak istiyorlar.
Hal böyle olursa oluşacak talebin MB ve bankalar
%10 unu dahi karşılayamaz.
Vatandaş kuru baskılamada kendi paralarının
Kullanıldığını düşünüyor..
Bugün Konuyla ilgili karar gazetesinde
İbrahim Kahvecinin yazısı var..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)