ya çoğu kanalda çıkıyor
bir şekil içinde kaç şekil var gibi sorular
150 lira 5000 lira felan filan
ağzı ishal birini koyuyorlar
bada bada konuşuyor
ya çoğu kanalda çıkıyor
bir şekil içinde kaç şekil var gibi sorular
150 lira 5000 lira felan filan
ağzı ishal birini koyuyorlar
bada bada konuşuyor
wala aksam bi fb tvye bakim dedim karsıma bikinili bi kız cıktı yok ekranda kaç tane muz war yok 2 resim arasındaki fark cvplarını bulup sms atıosun bi numaraya para alıosun cok sacma bi program ama
Bende gıcık oldum o programlara...vakit geçirmek için sunucular aptal aptal muhabbet yapıyor..Ayrıca öyle beleşe para verdiklerine de hiç inanmıyorum..Arama ücreti ve vergiler talihliye ait diyorlar.Sözde servis ücreti de 12 sms mi ne?
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ne mutlu TÜRKÜM diyene[/FONT][/COLOR][/B]
eniştem alo demiş
bi soru cvplamış
250 kontörden 90 kontör
bastı alayına kalayı
bu yarışmalar sizin arama yapmanızdan para kazanıyorlar.
-hiç arayan yokmu hadi ilk arayan kazanacak şeklinde gaz veriyorlar ama o an biçok kişi sizin gibi ben aradım kazanacam inancıyla bu oyuna gelip dakikası 2-3 liradan telefon görüşmesi yapıyorlar(otomatik sekreter ile).
en son biton parayı cebe indirdikten sonra kazandıkları devede kulağı bi tane talihli(!) ye veriyorlar.
Sen daha buradamısın Tigrus domesticus musun be arkadaş.
Çek şu fotoyu da gönder bana. Hani şu iki eksantrik arasındaki farkı gösteren.
Hediye olrak senin motora takozlu modifiye yapam, titreşimden taklaşıma terfi edesin.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Arkadaşlar sakın denemeyin.Çatır çatır gider kontörler.Aman ha uzak duralım.Para tuzağı.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ben bayılıyom o programa
Hatun sanki beyin yıkamya çalışır gibi bi hali var.Hafif oynak konuşuyo gecelerimiz renkleniyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)