Araba aldım amaaaaa... bir sorun var gibi sankiiiii
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
hokahey adlı üyeden alıntı
neyin peşindesin?
sence? .....
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
"kumarbazlik, itlik, hergelelik"
-
hayırlı olsun ama Lancer ın yanlış modelini satın almışsın
-
Bir dacia değil.. Lan arabanın fanının çalıştığını duymadım hararet göstergesi yok.. Aşk aşk..
-
arabada oturdugun koltuğun hemen önünde yuvarlak bişi var, görünce şaşırma; ona direksiyon diyorlar
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
3 gün önce araba aldın x bir yere park ettin 3 gündürde orada durmakta buraya kadar her şey tamam.
Arayan yok soranı kovalasınlar ne demek ? Olmadık bir yere park ettin polisimi aramalılar, yoksa satışamı koydun senimi arıcaklar hadi bunlarıda geçtim evine neden koymadın x bir yere koydun. Madem oraya koycaktın arabayı neden aldın ?
Kafamda deli sorular
-
-
26 Temmuz 2019, 09:44
hasmet adlı üyeden alıntı
Gumarı sevmem abi... Birazcık piyasa yapalım bakalım...15 kişiyle tanıştıysam 12 si araba sordu...lazım araba 😁😁
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun ama Lancer ın yanlış modelini satın almışsın
Savolun abi... Bir dahakine öbürü alırız yaa... İlk oldu bu... Acemilik işte 😋😋
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
hachiko adlı üyeden alıntı
Bir dacia değil..
Lan arabanın fanının çalıştığını duymadım hararet göstergesi yok.. Aşk aşk..
Aynen abicim aşk bu... 🙃😉
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
arabada oturdugun koltuğun hemen önünde yuvarlak bişi var, görünce şaşırma; ona direksiyon diyorlar
Vallaha mi... Ama bununki ters tarafdaymis... bir de bunun arkasında topcase gibi bişey var... Bagaj mi ne diyorlar...yedek lastiği felan da varmış... Alışkın değilim böyle şeylere yaaa.. 😁😁😁😆😆😆😅😅
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
mc-hot adlı üyeden alıntı
3 gün önce araba aldın x bir yere park ettin 3 gündürde orada durmakta buraya kadar her şey tamam.
Arayan yok soranı kovalasınlar ne demek ? Olmadık bir yere park ettin polisimi aramalılar, yoksa satışamı koydun senimi arıcaklar hadi bunlarıda geçtim evine neden koymadın x bir yere koydun. Madem oraya koycaktın arabayı neden aldın ?
Kafamda deli sorular
Motosiklet tutkunu olduğum için olabilir mi abicim... 😉😉
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
hasangazili adlı üyeden alıntı
Hoppaaaa tey tey teeeyyyyy
-
26 Temmuz 2019, 09:56
Alışırsın, vergisi sigortası kaskosu durdugu yerden 250 lira min. yakan bir alet o.
250 + benzin
-
26 Temmuz 2019, 10:13
Kaputta duran şey fileli çorap mı
-
26 Temmuz 2019, 10:17
sailor33 adlı üyeden alıntı
evet; ilkyardım cantanda kırbaç ve zincir olması lazım yasal yönetmelik bilgin olsun.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
26 Temmuz 2019, 10:25
Alışırsın, vergisi sigortası kaskosu durdugu yerden 250 lira min. yakan bir alet o.
250 + benzin
hacı, adam Kıbrıs'ta yaşıyor.
-
26 Temmuz 2019, 10:39
Delişmem oğlanın yeni versiyonu galiba?
-
26 Temmuz 2019, 10:45
hasmet adlı üyeden alıntı
8:20
-
26 Temmuz 2019, 10:46
hokahey adlı üyeden alıntı
hacı, adam Kıbrıs'ta yaşıyor.
o zaman saygılar
-
26 Temmuz 2019, 19:47
250 + benzin
kasko yok... modelinden dolayı yapmıyorlar..1 yıllık vergıyı dün yatırdım...440 tl... sigorta eski sahibinden kalan 6 aylık daha var...
benzin 5 tl...zaten 2012 den beri kıbrıstayım hacı... gezecek yer kalmadı... şimdi çakallık zamanı... hangi hatunla tanışırsam araba soruyor yahu... moturdan korkuyorlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
bu moturculara birazcık araba kültürü şey yapmak lazım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
ne varsa onda varmış abicim... yıllardır düzgün takıldık da elime ne geçti.. ( benimkinden başka
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
26 Temmuz 2019, 20:30
Adam konu açmış ama suç adamda değil yorum yazanlarda, ellemeyin kendi haline bırakın böylelerini.
-
26 Temmuz 2019, 21:45
ferhatkars madem konu açıldı, Kıbrıs'ta hayat nasıl, neler yapıyorsun, biraz anlat, muhabbet edelim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)