Git
Gitme
Senden önce bu forumu terketmesi gereken belki yüzlerce insan var bence.
Oy atmak için gerekli şart abs li xmax sin olmalı. Öyle her önüne gelen oy atarsa böyle olur. Hele kampana freni ( kampana fren bile değil bizimki ağız alışkanlığı ) olanın bile oy attığını düşünürsek ıyyyyy
Sonuç adam hakkıyla seçimi kazandı en azından oylarını artırdı. Hadi kardeşin sen önce xmax alda gel bırak o gelsin bu gitsin muhabbetini.
Yürü be salih bu yolda yalnız yürüyemeyeceksin kim tutar seni.
bence dogum yılını nickine yazanlardan baslamalıyız göndermeye
ama önce Salih ! go home yanki
ancak adam foruma girip cevap yazmıyor
Bu arada buralarda hayin kel..20 dakika önce girmiş foruma..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
Aha şu an konuda hayin fedoncu kel..
Göreceksiniz küllerinden pardon egzoz gazından yeniden doğacak air bagli olarak yenilenmiş yine gelecek!
Olm 24 saat adam ol lan..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4485388
:D :D :d :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bıraq bırak bırah
abs li kullananla kampana fren kullananın oyu aynı olmamalı bence
Bu kadar OY ve yorumun üzerine zaten forumda kalırsa bence siyasete soyunmalı arkadaş. Onlarda giderim der ama pişkin pişkin otururlar.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
100 kişi git derse demiş, gider bence absking. ben gitme dedim ama aradaki fark dememişsin yazık oldu. Arada abs diodun hay senin abs ni diyip saydırıodum rahatlıyodum. bir yanımız eksik kalacak.
Bir dakika anket sahibi burada gerekli açıklamayı yapıp , kamuoyunu bilgilendirecektir.
Adam bildiğin fake yapti bize yere gittiği yok. Kim dost kim düşman görmek istiyor . O profil fotografindaki oğlum olsa evden kovarim aluminyum. Hala geziyor forumda. Bir an önce siyasete atılmalı, parti kursun oy verelim. Bize yalancı siyasetçiler yakışır.
Oy vermeyecektim ama baktım oylar git diyor. Baktım bu hain kelde gitmiyor bastimmmmmm eksiyi panpa
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)