Ayrılık mı olur harman zamanı
Git
Gitme
Ayrılık mı olur harman zamanı
Motor forumu iyice donanımhabere döndü. Git donanım habere bunun gibi konular aç
https://mobile.donanimhaber.com/10k-...cek--136405855
ankete git işaretleyip kal diycektim ama anket yok
varmış oyumu kullandım
Umarım yaşının ilerlemesiyle kendine ilgilenecek bir iş bulup hayatını düzene sokarsın. Şurada kullandığın enerjini sokakta kullansan daha başarılı olacağına inanıyorum.
Mobilden giriyorum anket sonuclari ne?
Bu topic i ankete ceviren zalim moderator kim ifsa etsin kendini
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Allah caninizi almasin bu nasil oy farki izmir chp ak parti oy farki gibi
pampa gitsin diyenler 65 kalsın diyenlerha 27 bandında seyir hafif bir ivmeyle gitsin tarafında ama daha açılmamış bi sürü sandık var.Allahın izniyle akşam 17:30 da sonuç açıklanır doya doya abs sizlere kekolara gömebilirsin sonra. Biz anket başından ayrılmıyoruz hile yapılmasın diye eğer şüpheli bir durum varsa modaratöre yazılı olarak başvurup seçimin anketin tekrarını isteyeceğiz.Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsak sende hazırlık yap en azından geçici olarak abs bi işe yaramaz xmax çöptur kuba candır cg küheylandır. hate abs love kampana gibi dövizler hazırla video ile paylaş.
kesin sonuçlar açıklanana kadar forumu terketmeyin arkadaşlar şu kelin arkasına geçelim hepimiz.
ne böyle çocuk gibi dikkat çekme çabaları her forumu rengi vardır, bazen o renk hoşumuza da gitmeyebilir(üstüne alınma sakın), terbiyesizlik sürekli olmadığı sürece de herkes hata yapabilir, yanlış yapa bilir ya da doğruları ortaya koyabilir, yani bir daha böyle başlıklar açma derim tavsiye olarak,buralar senin benim hepimizin, yönetim ve ahlaksız tavırlar hariç hiç kimse bu kararı vermeye hakkı yoktur diyorum, burası hepimizin!
100 olunca banlanacak mı bu arkadaş yoksa kendi isteğiyle mi gidecek yada gidiyomuş gibi yapıp saklanacak mı? Ayıptır söylemesi ben kalması yönünde oy kullandım.
Weak are prey
Anketin son tarihi nedir?
İş yerindeki 25 bilgisayardan sahte hesap acıp oy kullanacağım.
Ancak bu adama güven olmaz, bırakcam der bırakmaz.
Pılını pırtını topla len şimdiden kel..
şimdi 100 hayır çıkarsa gitmeme ihtimali var adminler bence banlamalı direk
100 e bişey kalmadı. kaldı 19 o da bugün tamamlanır. bence güzel bi veda mektubu hazırla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)