Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Müşahit Ne İş Yapar?

REKLAM ALANI
    ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    İster resmi sandık görevlisi, ister müşahit isterse vatandaş olarak olsun. Mutlaka bu seçimde bir şekilde bulunun.

Sandık görevlisi bütün gün zaten sandık başında, müşahidin tüm gün sınıf ve sayımda bulunma hakkı var.

Vatandaş olarak 17.00 te gidip sayımı izleme hakkınız var. Tüm gün o sınıfta bulunma hakkınız yok.

Mutlaka gidin, izleyin, katılın.

Sandığınızda ne oluyor görün.

Şüpheli, tereddütlü oyların bir kenara ayrılıp en son kontrolü doğru olan yöntemdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Yenilenecek seçim İBB başkanlığı seçimi... Ama ülkenin geri kalanı için de ne kadar önemli olduğunu ifade etmek için
    Ahmed Arif'in Anadolu şiirinden alıntılarsam:

Bir umudumuz sizde
    Anlıyor musunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

Bir şekilde müşahit, gözlemci, oy sayımında izleyici, adına ne derseniz deyin, okullara, sandıklara dayanın, izleyin... Emekleriniz için şimdiden teşekkürler!

Müşahit=partilerin ayaklı güvenlik kamerası

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Arkadaşlar gün içinde video yolladılar nedir ne değildir diye şunu bir izleyip dinleyeyim.. Aslında ben kocaelideyim seçimin benle alakası yok , ama istanbul gönüllüsü oldum , forum doldururken iyi partiden görev almak istiyorum diye seçeneği seçtim..Chpde görev vermişler neyse önemli değil o seçim olurken yerimde oturmak istemezdim ..Yalnız hangi okulda görevlendirildim bilmiyorum yarın olmadı tuzlaya gideyim bi öğreneyim şu işi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ben at terbiyecisi diye biliyorum ?

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Başlığı müteahhit ne iş yapar diye okudum

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Arkadaşlar bugün görevimi yaptım akşama kadar yancı gibi oturdum , biraz sıkıldım ama arkadaş ortamı başkan dahil harika ötesiydi..Fakat sandık sayılmaya başlayınca böyle heyecan çoktandır yaşamadım ben..Sıfır hata oldu bizim sandıkta..Seçim sonuçları ise..

Eko başkan 193 oy ,Binali 103 oy , Vatan partisi 1 oy , Saadet 4oy 8 oy geçersiz çıktı..
    kurubuz bunu beğendi.

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Herşey Güzel Oldu...
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seçim sonuçları ise..

Eko başkan 193 oy ,Binali 103 oy , Vatan partisi 1 oy , Saadet 4oy 8 oy geçersiz çıktı..
    Ayağınıza sağlık. Geçen seçime göre değişimi de öğrenebilseydiniz ne güzel olurdu, bir de seçmen profilini merak ettim?

Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı GT250rAlanya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşey Güzel Oldu...
    Aynen öyle oldu :D

Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayağınıza sağlık. Geçen seçime göre değişimi de öğrenebilseydiniz ne güzel olurdu, bir de seçmen profilini merak ettim?
    Akşamdan gruba gebze ve izmit çevresi aracı olmayanları alırım diye msj attım sabah evlerinden bir iki eleman aldım onlarla tuzlaya gittim..Sıfır uyku ile gittim oraya seçmen profiline gelince tuzla akpnin kalelerinden birisidir Şadi başkandan dolayı (çok güzel işler yaptı hakkını yemeyelim) ..Seçmenler sandığa gelirken aynı akp gibi suallerine bakarak ben oy hesabı yaptığım :D Tam yaptığım gibi çıktı :D İşte o anın çoşkusuyla geçen seçimi vs hepsini unutuyorsun o an doğrusu :D Grupta baktım diğer sandıklarda hep öyle çıkmış 3 oydan ikisi ekrem başkana 1 oy binali başkana gitmiş..
    Bizim mahalle %70 akpnin oy aldığı biryer eğer burada millet sarı saçlım mavi gözlüm diye konvoylar yaptıysa dün akşam kmlerce olmuş bu iş..
    Umarım Ekrem başkan kendini bozmaz da böyle devam eder nefes alırız..Şu ranttan kibirlerinden bıktım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Karşıdaki sandıkta bir kavga çıktı..Oda bir kız oy kullanırken 15 yaşında kardeşinide sokmaya çalıştı oy kabinine , chpli avukat kıza bunun yasak olduğunu söyledi..Kızda buna "boş yapma " dedi ..Avukat tabi bağırdı buna , kızında babası geldi avukata bağırınca ortalık karıştı ben dahil 20 dakika kimse ayıramadı bunları..En son polisler geldi zar zor ayırdı onun dışında bir kavga olmadı.. :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)