elinizde 100 bin tl paranız olsa nasıl değerlendirirsiniz. üzerine kredi çekip ev mi almalı yoksa paranın yettiği kadar arsa mı almalı ya da cafe tarzında yer mi açmalı başka nerelerde kullanılabilir.
elinizde 100 bin tl paranız olsa nasıl değerlendirirsiniz. üzerine kredi çekip ev mi almalı yoksa paranın yettiği kadar arsa mı almalı ya da cafe tarzında yer mi açmalı başka nerelerde kullanılabilir.
YTD 10 karat
altin alip altina altin veren hesap acip oraya atar unuturdum .
hisse senedi , Bim ve THY benim favori kâğıtlarımdır , 15 senedir alır satarım , iyi takip ederseniz hisse senedinin kârını hiçbir yatırımda bulamazsınız..
Ben Es Alıcam Her Gün Evimi Temizlicek kıyafetimi utulucek 😁😁😁
ASELSAN hisse alınır mı?
güncel gelişmelerin bir nevi kokusunu alacaksın dostum , borsa denizdeki dalga gibi devamlı yükselir ve düşer , düşünce al biraz yükselince daha da yükselirmi diye düşünmeden sat , yurt dışında çok uzun süreli tutanlar var ama bizim memlekette yorucu olur , yazdığım gibi iyi takip eder iyi koku alırsan borsadaki parayı başka biryerlerde kazanamazsın , kulakdan duyma haberlerle (tüyo) alelacele büyük miktarda hisse senedi alma , önce çok küçük bir miktar al ve takip etmeye başla..
Ahret için mevlaya, dünya için Leyla'ya
sıkıntılı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
kendi arabamı bi süre kiraya verdim mantıklı geldi aslında ama kaza bela olursa sıkıntı olur nasıl önlem almak lazım bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
btc bitcoin mi oluyor. şu bi ara milleti baya zengin eden :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
daha önce borsayla hiç uğraşmadım. çevremde borsadan çok kazandım ama bi o kadar da kaybettim diyeni de çok duydum o yüzden korkutuyor açıkcası
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
sonra onunla da torbacılık yapalım hocam kâra bak bee :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)