Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tourist Trophy

REKLAM ALANI
    EmreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    r6
    uzun zamandan beri alıcam alıcam diyordum en sonunda aldım oyunu. bu kadar bekleyince insan bi beklenti içine giriyor. adamlar mükemmel yapmıştır diye bekliyordum açıkçası. ama oyun beklediğim gibi çıkmadı.
    öncelikle gran tourismo alt yapısı üzerine kurmuşlar oyunu. bütün pistler sadece 1i yada 2si hariç direkt gran tourismodan alıntı.
    bunlar önemli değil dedim bide yarışalımda görelim. menülerdeki motorlar güzel gerçekten.
    ama yarış esnasındada motorlar gitmiyor. motorların tamamı son viteste devir kesiciye kadar devirleniyor. uçuk hızlar ortaya çıkıyor. örnek olarak ben 600rr ile 0-400m zamanını oyunda 13.7 gördüm. gerçekte 10.7nin altında. burdan hesaplayın artık nasıl. bide öyle bi birinci vitesler varki sanki son sürate 1de çıkılıyor. yarış motorlarında 0-100 hızlanması 6 ve üstünde gerçekleşiyor.
    lastik bitince değiştirmede yok. pit olayını bitirmişler.
    almak isteyen varsa bi daha düşünsün diye yazdım bunları. ben sevmedim. biraz toplama bir oyun olmuş. gran tourismmodada gerçekle oyundaki performansın tutmadığı gayet normal olurdu ama burda zevkini kaçırmış.
    real riding simulator diye bişey yazılıyorsa artık bunun oyundan öte olması gerekir diye düşünüyorum.
    böyle işte...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Ben çok beğendim oyunu , motorun verdiği tepkiler gerçekle çok çok uyumlu. hızlanma olaylarına gelince otomatik olarak kullanıyosan geri kalıyo hızlar ve süreler. normal vitesli kullanıp en doğru devirlerde vites değiştirirsen doğru değerlere ulaşabilirsin. Oyun grand turismo temeli üzerine kurulmuş, motosiklet konusunda bir başlangıç gibi bence. Bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Oyun kısa zaten 1 haftamı bile almadı bitirmek tüm bölümleri...
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    evet granturısmoya cok benzıo hatta aynısı menulerı..gran turısmo concept vardı(galıba 4 ten oncekı oyun) onun gıbı olmus motorları denıosun gıbı..hıc bı gran turısmoda bukadar cok aracım olmamıstı)arada bı gusel oluyo triumph daytona kullanmak..orda gaza gelıp dısarda cbr la uslu uslu gezıorum..bu arada neden dırek 600ccden baslanmıcagını oyunda bıle gordum..donemıodum duramıodum ama sımdı masallah hepsını yapıorum mv agustam bıle vvar))
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Pek çok profostonel yarışçı oyunu deneyip motorların pistteki reaksiyonları ve performanslarının gerçeğe yakınlığı konusunda O.K. vermişlerdi. Senin böyle bir tespitte bulunman ilginç olmuş.

Ayrıca bu oyunun en güzel yanı scooter ve 80 lerin efsane motorlarını kullanma şansına erişmek olsa gerek.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    İstediği özellikler nedir biraz bilgi verebilirmisiniz ?

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    danger0 bu tür yarış, aksiyon oyunları kısa ömürlü olur zaten ne kadar yoğun oynadın bilemiyorum ama 1 hafta iyi süre bana zamanında 2 gün dayanmazdı.

Ben motogp den haz aldığım kadar hiçbir sürüş oyunundan zevk almadım yeni oyunları çokta takip ettiğim yok ama çok iyi oyundur diyorum. Alttaki oyun kolu ile deneyen var mı bu tür oyunları biliyorum dandik Çin malı ama hani bir umut iyi birşey çıkarmış.

OYUN KOLU
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Ben bu oyunları Ps2 de oynuyorum. Bıyıklı bende baya oynarım, 2 günde biticek oyun da vardır, ama Grand tourismo öyle bi oyun ki aylarca oynayınca %30 ü biter. Bu da bunun türevi olduğundan öyle olmasını beklemiştim.

Grand tourismo 4 te 680 civarı araba, 120 civarı pist kombinasyonu, modifiye seçeneklerine kadar herşey var. arabanın süspansyon sertliğinden , vites oranlarına , frenleme sertliğine, lastik yumuşaklığına kadar her türlü ayarın mevcut olduğu , detaylı bir araba SİMÜLASYONU dur.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Bu oyunları PC için yapmayan zihniyetleri, firmaları, programcıları falan hepsini kınıyorum.. Ayıp ya.. :(
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    gran turısmo ıcın bosuna the real drıvıng sımulator demıyorlar kısaca
    ınsan aynı yapımcıdan aynı detayda oyun beklıyor
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler