uzun zamandan beri alıcam alıcam diyordum en sonunda aldım oyunu. bu kadar bekleyince insan bi beklenti içine giriyor. adamlar mükemmel yapmıştır diye bekliyordum açıkçası. ama oyun beklediğim gibi çıkmadı.
öncelikle gran tourismo alt yapısı üzerine kurmuşlar oyunu. bütün pistler sadece 1i yada 2si hariç direkt gran tourismodan alıntı.
bunlar önemli değil dedim bide yarışalımda görelim. menülerdeki motorlar güzel gerçekten.
ama yarış esnasındada motorlar gitmiyor. motorların tamamı son viteste devir kesiciye kadar devirleniyor. uçuk hızlar ortaya çıkıyor. örnek olarak ben 600rr ile 0-400m zamanını oyunda 13.7 gördüm. gerçekte 10.7nin altında. burdan hesaplayın artık nasıl. bide öyle bi birinci vitesler varki sanki son sürate 1de çıkılıyor. yarış motorlarında 0-100 hızlanması 6 ve üstünde gerçekleşiyor.
lastik bitince değiştirmede yok. pit olayını bitirmişler.
almak isteyen varsa bi daha düşünsün diye yazdım bunları. ben sevmedim. biraz toplama bir oyun olmuş. gran tourismmodada gerçekle oyundaki performansın tutmadığı gayet normal olurdu ama burda zevkini kaçırmış.
real riding simulator diye bişey yazılıyorsa artık bunun oyundan öte olması gerekir diye düşünüyorum.
böyle işte...