Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Dalmaya Başladım..

REKLAM ALANI
    TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı nautilus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dalışın ehliyeti aynen dediğin gibi brövedir dostum.Hani bir arkadaşımız demiş ya ben Fethiye'de brövesiz dalıyorum diye,yasaktır o iş aslında.Ama burası Türkiye olduğu için herşey gibi bu da mümkün olabilir.Fakat yurt dışında çok kati kurallar vardır ve asla böyle bişeyi yapamazsın.Dalışa gidiyorsan bröveni göstermek zorundasın.Ayrıca nasıl ki motor kullanıyorsan full korumayla gezmekte fayda var,dalış için eğitim almak da son derece önemli.Kurallarını bilip de uyduğun takdirde yolda yürümek kadar tehlikeli olan bu spor,kurallarına uymadığın takdirde kesinlikle ölümcül olabilir.Olabildiğince ciddiye almak lazım yani.

HULK tesekkur ederım..Natulıus da gereklı acıklamaları yapmıs.. Bence bu ıse konsantre olup mumkun olan mınımum malıyetle bu hobıyı gelıstırme cabasında olalım derım. Bızler amatoruz aramızda cok ıyıler de varmıs ne guzel. Demekkı bu tarz brır aksıyonda da bulunabılırız dıyorum ben..

Bu arada aksam beraberız Serdar kısmetse..

Selamlar
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar bu arada

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19808

topıgınde yer alan Bulgarıstan gezısıne katılmayı dusunuyorum. Motorum olmadıgı ıcın sanırm araba ıle gıdıcem. Ya da artcı olacam bılmıyorum.. Ilgılenen arkadaslar topıgı ıncelesınler derım ben

Selamlar
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı nautilus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dalışın ehliyeti aynen dediğin gibi brövedir dostum.Hani bir arkadaşımız demiş ya ben Fethiye'de brövesiz dalıyorum diye,yasaktır o iş aslında.Ama burası Türkiye olduğu için herşey gibi bu da mümkün olabilir.Fakat yurt dışında çok kati kurallar vardır ve asla böyle bişeyi yapamazsın.Dalışa gidiyorsan bröveni göstermek zorundasın.Ayrıca nasıl ki motor kullanıyorsan full korumayla gezmekte fayda var,dalış için eğitim almak da son derece önemli.Kurallarını bilip de uyduğun takdirde yolda yürümek kadar tehlikeli olan bu spor,kurallarına uymadığın takdirde kesinlikle ölümcül olabilir.Olabildiğince ciddiye almak lazım yani.
    Hocam o brövesiz dalan arkadaş dediğin benim galiba
    Ben discovery adı altında dalışlar yapıyorum siz daha iyi bilirsiniz ama bu discovery dalışlarında bröve gerekmiyor diye biliyorum.
    Benim yapmamam gereken şuydu 4-6 mt ye kadar dalış yapma iznimizi biz 12-14 mt ye çıkardık.Dalış hocam eski kız arkadaşımdı da

nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam o brövesiz dalan arkadaş dediğin benim galiba
    Ben discovery adı altında dalışlar yapıyorum siz daha iyi bilirsiniz ama bu discovery dalışlarında bröve gerekmiyor diye biliyorum.
    Benim yapmamam gereken şuydu 4-6 mt ye kadar dalış yapma iznimizi biz 12-14 mt ye çıkardık.Dalış hocam eski kız arkadaşımdı da
    Dostum discovery dalışlarda sadece 6 mt ye indirirler,şöyle bir dolanır çıkarsın .Onu saymıyorum ben.

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    E daha ne yapayım dolanıyoruz bakıyoruz geziyoruz çıkıyoruz.Daha farklı ne yapılıyor ki ? 40-50 mt kafa bulmaya mı inelim

serdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F/05

Karting DVD'si

13 Ağustos Karting Turnuvası DVD'si hazır !!!

İsteyenler PM atsın lütfen...

DVD 1 YTL Kredi Kartı geçer
    [B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler