Diş hekimiysen, doktorsan, mühendissen banane?
Reklamlar
-
Memurdan temiz mt09
Diş hekiminden temiz mt09
Mühendisten temiz mt09
Beyin cerrahindan temiz mt09
Elektrik mühendisinden temiz mt09
Emekliden temiz mt09
Makine mühendisinden temiz mt09
ATT görevlisinden temiz mt09
Öğretmenden temiz mt09
Sağlık memurundan temiz mt09
Esnaftan temiz mt09
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...86860194/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91078966/detay
Siz küçücük beyninizle güya doktoruz, memuruz, emekçiyiz aldığımız mali hor kullanmayız imajı mi yaratıyorsunuz?
Biz neyiz onun bunun çocuğu mu? Diğer ilan açanlar ne kardeşim onun bunun çocuğu filan mı? Diğerleri malını hor mu kullanıyor?
Bu ilanlardan koşa koşa uzaklaşıyorum
Reklamlar
-
Biraz fazla tepki vermişsin gibi
Bunun temel nedeni algı yaratmak. "Bakın belli bir seviye ve bilince ulaşmış insanım; adam gibi kullanırım" olgusu.
He gerçi doktoru avukatı görüyoruz ne haltlar yiyorlar orası ayrı.
Onun bunun cocugu değiliz ama statü olarak ne yazık ki düşük görülüyoruz.
-
Bende motoru satarken ameleden diye koyacağım :D
-
BU sinir neden anlamadım insanlar yazabilir sende ne meslek yapıyorsan onu yazabilirsin yada yazmayabilirsin.Meslekle kullandığı aracın şöyle bir ilişkisi olabilir memurlar falan daha titiz oluyorlar sanki. Uzun lafın kısası bize zararı olmadıkça insanlar istediği pazarlama laflarını kullanabilir.
-
Doktorsun ama TikTok çekiyorsun :D?
-
Birisi ODTÜ Birisi İTÜ birisi EÜ 'de okuyan 3 çocuğa sahip MHP'li CHP'li AKP'li ve HDP'li bir aileden oluşan doktor aile babasından satılık ybr
-
kovboy03 adlı üyeden alıntı
BU sinir neden anlamadım insanlar yazabilir sende ne meslek yapıyorsan onu yazabilirsin yada yazmayabilirsin.Meslekle kullandığı aracın şöyle bir ilişkisi olabilir memurlar falan daha titiz oluyorlar sanki. Uzun lafın kısası bize zararı olmadıkça insanlar istediği pazarlama laflarını kullanabilir.
Ne alaka? Memur titiz, işçi tecavuz mü ediyor motoruna?
Yurtdışı ilanlarında böyle bi başlık atılmaz. Sadece bizim gibi geri kalmış ülkelerde olur...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Millet adamın karakterine değil, mevkisine göre davrandığı sürece bu ilanlar bitmez. Kaç yüzyıllık fıkra, ye kürküm ye.
-
İşin ticaretinde değilimin karşılığıdır.
Bende sıradan bi işciyim lakin ilan koyarken " motosiklet kültürüne sahip, insanca konuşmasını bilen" yazsın arasın anlamına gelen cümlelerle rengimi belli ediyorum.
Bi merhaba bile demeden lap diye ilanda belirttiğin fiyatın 5-10 bin altını bile yazan olabiliyor. Kimdir bu? Öküzdür, görgüsüz ve kendini zeki sanan çakaldır. Bana böyle gelen mesajları sinirli anıma denk gelirse bozarak cevaplıyorum, normal bi anımsa direk siliyorum.
Gerçekten sinirlendiriyorlar adamı. İlanda malı olan herkesi paraya pula muhtaç sanıyolar, adamda haklı olarak diyo ki; "Ulan ben doktorum, cebimde para olmadığından değil, keyif için biniyorum" yani bir nevi kendini savunma açıklamasıdır.
-
Meslekleri yazayım neler var diye bakayım dedim, bakmaz olaydım... Düşüyor mu ki böyle, müşteri?
"DOKTORUN ALT KOMSUSUNDAN"
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89769092/detay
"TORBACININ AKRABASI POLİSİN KOMŞUSUNDAN"
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...87224576/detay
-
Gietti17 adlı üyeden alıntı
torbacı ile irtibatları iyi herhalde.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Kiminle dans ettiğinin farkinda ol haaa..izlenimi
Bir ara malum sitede R1 ilani görmuştum,adam utanmadan yazmiş,güya tok saticiya..
Motora benim kadar özen gösterecek ve hakkini verecek kişiye satiliktir,her parasi olan aramasin...
Ulan hırto,tek satılık motor sende mi var?noterden sonra mal benim,ister biblo yapar izlerim,ister sepet takar gezerim..
İsin garibi acaba motoru satabilmişmidir..
-
hell yeah
-
meslek yazmak belki ayıp ama satın alacagınız kişinin barzo yangaboz torbacı çıkma ihtimali varken meslek söyleyerek ben bu kişilerden biri değilim demek istemiş olabilir . daha önce motorumu satış ilanı verdim fiyatıda ucuz tuttum üç arkadaş geldi bakmaya satış yapmaktan soğumuştum o zaman tippleri tip değildi
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Siz küçücük beyninizle güya doktoruz, memuruz, emekçiyiz aldığımız mali hor kullanmayız imajı mi yaratıyorsunuz?
Öncelikle belirteyim, verdiğim ilanlarda mesleğimi yazmam. Peki bunu belirtmeyi uygun gören doktorun memurun mühendisin "küçücük" beyni olduğu kanısına nasıl vardınız?
2.el araç alırken temelde ne ararsınız? Aklıma gelenleri söyleyim.
- Dolandırıcı olmasın yani malıyla ilgili yalan söylemesin.
- Periyodik kontrol ve bakımlarını aksatmamış olsun. Örneğin motorlarımda gerek bakım gerekse aksesuar konusunda masraftan kaçınmam. Üç kuruş kar edeceğim diye daha ucuz yağ-filtre vs. kullanan adamın motorunu da almam. Galericiden de araba almam. Herkesin kendine göre haklı sebepleri var.
Demek ki belirli meslek grupları, bazı alıcılar tarafından olumlu karşılanıyor. Ben böyle anlıyorum. Hoşunuza gitsin veya gitmesin bu insanlara hakaret etmeniz doğru değil.
-
valla bi siyasetciden bi avukattan arac alınmaz.
diğerleri değerlendirilebilir
-
Modern 'Ye Kürküm Ye' durumu.
-
@cemrehano ya katilmakla beraber buradan anladigim @uzaygemisi mt09 alacak..
-
Konuyu açtığımdan haberim bile yok nasıl sinirlendiysem... Benim küçük beyinli dediklerim ilana meslek yazma hastaligi olanlara idi. Tüm doktorları kapsayan birşey değil.
Benim kızdığım nokta bu meslekçiliğin ticaret ahlakına aykırı olması. Ticarette dürüstlük esastır. statü, meslek veya mevkii değil.
Siz pert bir aracı satan sırf kaymakam olduğu için alacak mısınız? Veya doktor olduğu için yada ünlü birisi olduğu için. Doktordanmiş muhendistenmiş bunlar beni dellendiren boş muhabbetler görmekten sıkıldığım şeyler.
Yıllarca galericilik yaptım bu tarz tipleri biliyorum. çoğunluğu parası olupta bir aracı belli km'ye kadar hor ve dikkatsiz kullanıp satıp, aynı aracın 0 yenisini veya üst modelini alan tipler. Öyle bilinçli üst seviye kullanıcılar değil.
Sağlık memuru veya diş doktoru diye bilinçli kullanıcı olacak hali yok dişçinin işi ağız diş implant. piston silindir sekman değil.
-
yazsın, sorun yok. en azından kiminle muhatap olacağımızı biliriz. ona göre gard alırız.
hatta ilan bakarken açıklama kısmında imla hataları var mı, yok mu; ona bile bakın. karşıdaki kişi hakkında ipucu verir.
üç kuruşluk dolandırıcı ile muhatap olacağıma, 1.000 lira fazla veririm, düzgün insandan alırım. param yabana gitmez en azından..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)