Kimi insanlar var, bulundukları konumla kendilerini nitelendirirler. Makam mevki para.
Aşağıda yazan ve sıkça karşılaşılan grup ile aynı ailedendirler;
*Kullandığı motor hacmi ile doğru orantılı sesi gürleşen insan
Kimi insanlar var, bulundukları konumla kendilerini nitelendirirler. Makam mevki para.
Aşağıda yazan ve sıkça karşılaşılan grup ile aynı ailedendirler;
*Kullandığı motor hacmi ile doğru orantılı sesi gürleşen insan
Muhtemelen. Egsoz çevresinde kıl tüy var mı bi göz gezdirin derim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Bir yakınım doktor Türkiye'de. On yaşında aracı vakti gelince gider kendi servisine ne derlerse yaptırır. Yolarlar her defasında. Sorunca, "Biliyorum yolduklarını. Ama anlamıyorum arabadan. Alternatif güvenebileceğim bir servis te yok. Başıma bir iş açmasın yolda, doğru düzgün çalışsın diye veriyorum." diyor. Prosedür adamı. Her doktor böyle değildir tabi, genellemek ne mümkün. Ama hayatında bir kere bile yağ çubuğuna bakmadığına eminim.
Haklı yakarış, arkandayım şef.
Biz yazsak "Erotik shop'cudan temiz enduro" millet taşa tutar...
Evet işimi öğrenmiş oldunuz.
haha adamlar ilana torbacı yazmış :D bizim milletin mizah anlayışına hastayım
Konuyu açan arkadaşın mesleğini merak ettim
Mesela ben çok motosiklet değiştirdim ve arayanlar genelde ne iş yapıyorsun diyor. İnsanlar kiminle muhatap olduğunu öğrenmek istiyor,bi sakınca yok aslında
bir tane de oçndan yok :D halbuki etraf da dolu
Karşı olduğun, seni rahatsız eden şeyi anlıyorum ama arkadaşların dedikleri de doğru. Bu güvensiz, orman kanunlarının geçerli olduğu, haksız hukuksuz ülkede muhatap olunacak insan maalesef böyle seçiliyor.
Bir de bu tip konularda o karşı olduğun dar kafalı görüşün burada filtreleme amacıyla pratikte işe yarar bir yöntem olmasını bir kenara bırakırsak yine de ilk taşı atacak kişinin doktor, mühendis ya da memur olması farkındalık konusunda ufak da olsa bir katkı sağlayabilir ama gene pek bir şey değiştirmesini beklememek lazım. Çünkü pratikte işe yarıyor.
Not: Arabasını leş gibi kullanan ve doğru düzgün bakmayan doktor, içip içip arabayla yüksek devir gezen avukat tanıyorum. Ona rağmen diyorum bunu işe yarıyor.
hahaha komik bi anım var. bizim bi arkadaş şaka yapmak amacıyla dildo almak için erotik shop'a gitmiş. böyle boy boy dildolara bakınırken hemen yanına satış görevlisi yanaşmış ve "nasıl bir şey bakmıştınız, ne vereyim abime" demiş. bizimki paniğe kapılarak "abi ben kendime almıyorum yanlış anlaşılmasın" diye belirtme ihtiyacı hissetmiş. görevli "tabi tabi öyledir" deyince bizimki kaçmış oradan...
Şaka bi yana, muhteşem eğleceli bi iş gibi görünmüyor mu ya, olası bir diyalog mesela.
-Şu üründen sizde varmı ?
+Var abla hemen getiriyorum, OĞLUM ABLAYA BI 30'LUK SAR TIRTIKLI OLANDAN !
Yada,
-Ya ben bunu geçen gün aldım ama ürün yırtıldı.
+Üzülmek yerine gurur duyman gerek abi..
-Hanfendi ürünlerimizde tester yok rica ediyorum...
abi ilana mcit motoruna Türkiye'de tek diye ilan verecek bir doktor tahmin edemiyorum :D
Önce insan olmak gerekir beyler, bende statüyü ilanda yazmanın saçma ve çirkin olduğunu düşünüyorum. Kendini yüksekte gören insana hiç güvenmem, doktordan olacağına çıraktan olsun, öğrenciden olsun, özel sektör çalışanı olsun.
ogretmenden satılık temiz otomatik araba
ama bakım sıfır hiç yapilmamis tek temiz yanı kazası yok
Polis bi arkadaşım büyük bir kaza yaptı, yurt dışından şasi getirtip şasiyi komple değişdirtti. Motosiklet mt09, hasar kaydı vs de yok. Yarın öbürgün satarsa polis memurundan diye ilan açıcak eminim, her ilanının başında var bu 😀
alıcı ve satıcı oldugumuzda 2 farklı kişiliğe bürünüyoruz.
Kesinlikle aşağılamak icin söylemiyorum ama;
Aynı motor aynı para aynı özellikler. İnşaat işcisinden mi alırsınız doktordan mı?
İnşaat işçisi diyenlerin %90'ı yalan. Cünkü öyle bir statüdeyiz ki okumuş adamı adam sanıyoruz. Adamlık okumakla olmuyor. Ama bunun bilincinde olmadıgımız için "doktordan satılık" diye ilanlar olur
inşaat işçisinden alırım, adam parayı zor kazanıyodur ve malı kıymetlidir 😀
8-8 işçi & memurdan satılık yazmak en garantisi. binecek vaktim dahi olmadı dersiniz. memleket çok garip ya.
"People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will lose both." Benjamin Franklin
Bunlar doğal sonuç..Okumuşundan okumamışına beşeri hayatı maksimum 300 kelimeyle iletişim kurarak yaşar olduk.. Okumadığımız için çocukluğumuzdan gelen toplum geyikleri bizim yaşama biçimimiz oluyor.. Yahu dünyanın neresinde bir insan evladını lan şerefsiz diye sever?? yada üçkağıtçı?? buradan başlıyor mevzuu..
Şahsen dr.dan araba, motor falan almam çoğu zaten teknik bilgi , matematik özürlüdür bana göre ( alınmasın istisnalar ) Ben önce kullandığı dilin kalitesine bakarım ilan sahibinin, asıl içeriği özet, net ifade etmiş ve titiz olduğunu hissettiğim satıcıdan her malı alırım..
Tanıdıktan başkasına satmak zor hele ki malum siteye koyarsanız; arayan soranların %90'ı binici değil ölücü, ticaret yapmak isteyen tipler (ahlakıyla ticaret yapana da lafım olmaz ama bizim memlekette ticaret ahlakı zayıftır...)
Kısaca; malum siteye koyuyorsanız boş beleş tiplerle uğraşmaya hazırlıklı olun, moraliniz bozulmasın ve duruşunuzu da bozmayın.
Ha bir de olaya alıcı gözünden de bakmaya çalışın; bazen saçma sapan fiyat koyan da oluyor, öyle de yapmayın. Piyasa kötü ise kötüdür yani...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)