İstanbul Seçimleri Yenileniyor..
Reklamlar
-
Görüldüğü üzere ne ekonomi ne de vatandaş umurlarında. Onlar için önemli olan rant ve gelecek olan paralar. Bugün biri yazmış akp ramazanın ilk orucunu kul hakkıyla açtı diye. Gerçekten yazık. Kriz var fakat gelin görün ki seçimlerle gelecek olan fazladan maliyetin hesabı bile yapılmıyor. Yazık lan millete. sürüngen kadar değer vermiyorlar.
Reklamlar
-
Yalnız belediyelerden beslenen ak parti'lilerin partide ciddi bir gücü varmış , böyle omurgasız bir kararı bile aldırabildiler.
-
Malum şahıs bu secimde İstanbul'u bırakmaz.
Yapılacak hilenin tartışmanın oyunların planlamasını çoktan yapmıştır.
Ekrem bey çok güzel birşey söyledi eğer bu seçimde usulsuzluk var ise referandum ve baskanlık secimleri de şaibelidir dedi.
Neyse ; aşağıdaki görüntü ile sizi başbaşa bırakıp küfür etmemek için susuyorum
-
Tatile gidecekler ertelesin. Yaşlı yatalak kim varsa sandığa götürüp imamoğluna bastırın mührü. Bu memleket meselesidir.
-
seçimler tekrarlanıyorsa işler değişecek. ahanda buraya yazıyorum. seçimden sonra dediğim çıkarsa demişti dersiniz.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
seçimler tekrarlanıyorsa işler değişecek. ahanda buraya yazıyorum. seçimden sonra dediğim çıkarsa demişti dersiniz.
Elbette Tayyip hesabını yapmıştır. Amam biz de boş durmayacağız. Daha önce İmamoğlu kazandı, yine kazanacak.
-
Gerekçe çok absürt. Sandık kurulu başkanı ve üyeleri oy sayımına nasıl müdahale etmiş olabilir? orda tüm parti temsilcileri yok muydu? denetleyicilerin eli armut mu topladı. Ben aynı zarfa 4 oy koymuşum. 3 ü geçerli büyükşehir geçersiz böyle saçma bir karar olamaz. Milletin bir tatili vardı onun da içine ettiler.
-
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
YSK üyelerinden seçim tekrarına hayır diyen siyasi görüşüne uyuyor diye değil, hukuki görüşüne göre hayır demişse; evet diyen de benzer şekilde siyasi görüşüne uyuyor diye değil, hukuki görüşüne göre evet demişse karara katılmasam da hakkım helaldir. Ama ikisinden de sırf siyasi görüşüne göre evet veya hayır diyen olmuşsa onlara ne bu dünyada, ne öteki dünyada hakkım helal değildir.
-
Ya yazdığımı sildim şu an, sinirden ağlatacaklar bizi. Gerçekten adak adadım, öldüğünde kan akıtacağım.
-
Kararın gerekçesini duyunca şu sahne geldi aklıma, nereden geldiyse
-
az önce malum sahıs canlı yayındaydı.
-Konuyla ilgili olumsuz yorum yapan iş adamlarına "bizde size buna göre yaklaşacağız" dedi
-Karşı tarafa "karanlık güçler" dedi
-Sürekli yükselen ekonomimiz 15 temmuzdan sonra zor bir sürece girmişmiş
yok ben cıldırcam en sonunda.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
az önce malum sahıs canlı yayındaydı.
-Konuyla ilgili olumsuz yorum yapan iş adamlarına "bizde size buna göre yaklaşacağız" dedi
-Karşı tarafa "karanlık güçler" dedi
-Sürekli yükselen ekonomimiz 15 temmuzdan sonra zor bir sürece girmişmiş
yok ben cıldırcam en sonunda.
Bak desin, siyaset zaten yalan, atsın. Buna insanların inanmasına ben dayanamıyorum. Minicik bir beyin belirtisi buna inanmamak için yeterli.
-
Hep diyorum. Karanlık güçler var, tamam, kabul. Ama karanlık güçlerle mücadele etsin diye seçtiğimiz kişiye rağmen karanlık güçler hala at oynatıyorsa demek ki bu seçtiğimiz kişi işi beceremiyor.
-
Kazanılmış seçimi iptal ettirenlerin, yeni yapılacak seçimi kaybedeceğini düşünmek.
A.K. partisinin genel başkanını daha tanıyamamışsınız.
Yeni seçim yapılıp A.K. partisi bu yeni seçimi kazandıktan sonra olacakları düşünemiyorsunuz.
-
Ne olacak ki? Güzel milletim layık olduğu şekilde yönetilmeye devam edecek. İki koyun güdemeyenlerdense güdebilenleri istiyor halk.
-
Surinam adlı üyeden alıntı
Kazanılmış seçimi iptal ettirenlerin, yeni yapılacak seçimi kaybedeceğini düşünmek.
A.K. partisinin genel başkanını daha tanıyamamışsınız.
Yeni seçim yapılıp A.K. partisi bu yeni seçimi kazandıktan sonra olacakları düşünemiyorsunuz.
Bu defa öyle olmayacak. Karşısında bu defa Kılıçdaroğlu gibi bir silik değil, İmamoğlu gibi bir lider var.
-
Diyelim İmamoğlu tekrar kazandı. Ne olacak? Milletin iradesine saygı mı? Yoksa yeni bir kılıf mı? Kılıf diyorum çünkü zarfta 4 pusula var, 1 tanesi hileli...
Aklımda cevap var fakat bir ithamda bulunmak istemiyorum şuan, 23 haziran gecesi bakarız ona.
-
Diğer üç pusulanın sonuçları şaibelidir artık.
-
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)