İsrailin Gazzedeki Anadolu Ajansı Binasını Vurması..
Reklamlar
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Dün atılan roket eve isabet etti. Bir yahudi öldü. Tabi israil intikamını 100 misli ile aldı. Orantısız güç kullanımı var. Bize suriyeden roket atıldığında suriyede koca bir şehri kafalarına geçirmedik, 3-5 top atışı ile misilleme yaptık. Gazzede okullardan hastanelerden roket atıyorlar. İsrail oraları vursun da mağduru oynayalım, tabanı sıkılaştıralım iktidarı garantiye alalım diye. İsrail de kendisini " şimdiye kadar hiç ben başlatmadım ilk ateş hep gazzeden geldi" diye savunuyor.
Mutlaka ölen ve yaralana Yahudi vardır. Fakat böyle bir şey olsa İsrail ve yandaşları çarşaf, çarşaf fotoğraf veya televizyonda filmleri ile veya internette bunları kullanıp kendini haklı göstermeye çalışmaz mıydı? Bakın bana Filistinliler ne yaptı demez miydi?
Ben bu kafamdaki sorulara mantıklı bir cevap bulamıyorum.
Reklamlar
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Mutlaka ölen ve yaralana Yahudi vardır. Fakat böyle bir şey olsa İsrail ve yandaşları çarşaf, çarşaf fotoğraf veya televizyonda filmleri ile veya internette bunları kullanıp kendini haklı göstermeye çalışmaz mıydı? Bakın bana Filistinliler ne yaptı demez miydi?
Ben bu kafamdaki sorulara mantıklı bir cevap bulamıyorum.
Ne Gazze ne de İsrail hükümetleri masum değil. Ama her iki taraftan ölen siviller masum. Olan onlara oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)