+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Yeni konu salı günü açılır mı ?
"Adliyeden kaçış" bir endurocu nun dramı
Abi ben supersportcu arkadaslara sordum biz yapmadik valla dediler bence skutercilerdir bunlar kesin
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
yau mugeday çok abartmışsın :D
isim mugeday mı
Yok yok, illa gıcıklık yapıp olaya olumsuz tarafından bakacam. Bence kesin bir halt yemiştir bu MrMud !!!
Zaten son zamanlarda Alanyada ormanlık alanlarda faili meçhuller bulunmaya başladıydı, kesin MrMudun parmağı var bu işte.
Sonunda birisi bunu anlayıp davayı açmış, MrMud efendi de deşifre olmasının paniği ile motosiklet camiasının desteğiyle kurtulmanın peşinde.
Yok öyle suçları işleyip ben masumum deyip kurtulmak. Madem ki cinayete teşebbüs, adam kaçırma, yaralama, gasp, arazi istilası, doğadaki börtü böceği ve bilimum ender birkiyi motorla çiğneme suçlarına karıştın, yat 5-10 sene de akıllan
Belki o zaman endurodan pişman olup çıktığında skuter sürmeye başlarsın.
Haaa motosiklet camiası vefalıdır. Sana hapisteyken temiz don atlet, tütün-sigara kağıdı (sarma cigara) getiririz. Kusura bakma bandrollü kısa malbuş getirmek de isterdim ama çok zamlanmış, artık tütünle idare edecen
Mugeday mı, yok moruk o kadar fena değil ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Siyasi değil bu yorumum, radikal.
Ama malum bi suç işlediysem değil 5-10 yıl 5 kuruş bile ceza almam :D
Asıl suçum olmadığı için korkuyorum ben :D :D
Ben seni savunurum diyen avukat varsa, ücretsiz enduro eğitimi verebilirim, bence güzel ticaret
Neyse, arada bi motoru çalıştırın akü ölmesin
-MrMud
banafa olmuştu 3 gün yatmıştım genç yaşımda şanslısın
Hacı artık Silivri mi olur başka bir yer mi adresi haber edersen ulastiririm
Günlük 7 tl dir savcı dinlenme tesislerinde ücret.Yemekler 7 tl ye göre çok çok iyidir.Git biraz kafa dinle 1 ay mis gibi :D
Öğle molasindan sonra tutuklaniyorum muhtemelen sen donun adresini maltepe cezaevine ver şimdiden :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Savcı dinlenme tesislerini bilmem ama maltepe kapalı dinlenme tesislerini pek övmüyorlar :D
-MrMud
Cıx bence davayı açan ADTB Bilmeyenler için : "Ağaçlar ve Düzgün Toprak Birliği" . Baktılar motorla çok giriliyor orman içerisine, bir de üstüne aşılamaya çalışıyor milleti enduroya diyerek açılan bir dava bu. Dikkatli olmak lazım, bilirsiniz ağaçlar Sarumanı bile devirdiler MrMuda da neymiş, sadece ilk başvurulan hukuk (ŞİMDİLİK)...
Şaka bir yana en kısa sürede halletmen dileği ile
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
İlgili mahkeme hakimi bile güldü olaya.
"Senin adına sahip kaç vatandaş varda karıştırabilmişler" dedi
İfade verip ret yazısı gönderdim, Hakim kafamdaki "Klasik hakim profili" ile alakasız babacan keyifli bir adamdı, en son teşekkür ederim dediğimde "Hata yargıdan kaynaklı, biz teşekkür ederiz" diyecek türden bir adam.
İçimden bi an "Yapma şöyle şeyler, sonra adaletin varlığına inanasımız geliyo" dedim inceden
Bu da böyle bi anımız oldu
...Derken bu gece şafak operasyonu ile pata küte alınıyor muşum falan
Davacının adı soyadı belli mi ? bulayım onu. kimmiş.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-MrMud
Adliyenin önünden tek teker uzaklassaydin
Valla motorla gitmedim, iyi ki de gitmemisim, saat çıkar, kolye çıkar, bileklik çıkar kemer çıkar, cepleri boşalt x-ray'den geç, saat tak, kolye tak, bileklik tak, kemer tak, cepleri geri doldur
Birde bunun üzerine kask eldiven mont vs vs ekle, muhtemelen yüz üstü yere yatar ağlardım sinirden, direkt bakırköye sevk ederlerdi :D
-MrMud
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)