photoshop değil buyrun buda linki:
http://www.rezydent.waw.pl/krzywy+domek.html
ayrıca aklımda kaldığı kadarı ile bu bınalara adobe photoshop sırketı sponsor
Evet, photoshop değil fotolar. Yaratıcı mimari buna derim ben.
May the Force be with McLaren Mercedes
Ben de bi mimar olarak yorumlayayım..... bakıldığında şirin duruyo ama oldukça zor bir proje aslında, hele o kapı ve pencere doğramaları felan bayaa bi kasmıştır imalatçıyı, proje gayet açık belli oluyor dikkat çekmek için tasarlanmış ve de bunu başarmış. Ama edilen masrafa değer miydi ? hiç sanmıyorum. Ben böyle bi bina tasarlarmıyım ? asla.....
Ben böyle bir binada oturur muyum? Evet, güzel yazlık olur
Bu projenin statiğini yapanın eline sağlık
bugün göz doktoruna gittim ve bi damla damlattılar.herşeyi bulanık görüyorum.acaba şimdi gördüğüm göz damlasındanmı?yoksa bunları yapan mimardamı benim doktora uğradı acaba
Fotoshop buuuuuuuuuuuu
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bu fotoğraflar editlenmemiş ise son fotoğrafta eve tutulan ışıklar niye duvarlarla paralel hareket edip, aynı duvar gibi yamulmuş?
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
yukardaki ilk projeyi kafa iyiyken gören birini düşünsenize karşısına geçip saatlerce bakar ...
-laaa olduydum ama hiç bu kadar olmadıydım ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Işıklar da eğriliyor, çünkü ışığın vurduğu yüzey de eğri. Photoshop değil.
Aga bunlardan birer tane istiom
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
ist/gayrettepe'de yeni yapılan binalar çok mu güzel? (finansbank-kuveyttürk binalarının yan tarafı)
her gördüğümde sinirim zıplıyor. tam bir hilkat garibesi.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)