walla hiç deneyemedim ama her halde şöyle pahalı bi 2 tekerle herkesin bana baktığı bi anda o civarda olan tatlı ablalara bi lastik nası yakılır göstermektir. hadi siftah benden devamı sizin hayal gücünzden
walla hiç deneyemedim ama her halde şöyle pahalı bi 2 tekerle herkesin bana baktığı bi anda o civarda olan tatlı ablalara bi lastik nası yakılır göstermektir. hadi siftah benden devamı sizin hayal gücünzden
kimileri için aşk ilk görüşte başlar ancak motorcular aşık doğar
heueh güzel valla benimde böyle uzun süreli sahil yolunda tek teker gidip milletin beni izlemesi tabi kask olacak kafamda kim olduğumu görmemeleri için
"2 tekerin üstünde olmak yetmez mi?" gibi klişe bi kelime yazasım geldi valla
gsxr 1100 ile (kırmızı siyah) modifiyeli çirkin araç (hani şu 4 tekeri olan) tokatlamak.. ve tam yanındayken arabadakiyle göz göze gelip (310 dayken) 6 ya takmak..
Yada bi GS 1200 alıp himalaya yamaçlarında gezinmek...
Hiçbiri olmazsa Honda Baliyle kuşadasında turlamak
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Fazla söze ne gerek;
Bunu race ciler için koydum ben pek süratten hoşlanmam
Bu üstünde değil ama olsun.Az önce üstünden inmiş dinlenirken
Uzun bir yolun sigara molası.Hele de yanımda sevdiğim yol arkadaşlarım varsa.Yaz akşamı bir çadırımız.Biraz yemeğimiz.Bol da sohbetimiz ve güler yüzümüz.İşte hayat.Benim favorim bu.
Four wheels good , two wheels better...
walla kardeş kuş adasına yardımcı olamamda eğer bana bu da yeter dersen didim de(kuş adasına 75km uzakta tatil yeri) woskhod 175 veya minsk 125 binip bi tatil yapmak istersen beklerimice300 adlı üyeden alıntı
oooo didimdemisin sen geliriz yan1na gezmeye valla adadan
yada sen gelirsen tak1l1r1z hep beraber
:bestmt:
bmw f650 dakar ile taksimden beşiktaşa inerken inenü stadının üstündeki uzun merdivenlerden inmek peşimde birkaç yunus takılsa fena olmaz fantazi buya :geek:
Born To be wild
free wind walla gel ewimde misafirim olursun (gündiz çalıştığım için vakit ayıramaya bilirim ama)beraber bi sahil turu yaparız. tabi bu teklifim herkez için geçerlidir. tanışmış oluruz.herzaman beklerim
ferdinand, abi yakınmışız. geliriz bi ara freewindle. havalar biraz daha ısınsında..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)