23 Nisan 2019 5 Yaşındaki Kız Çocuğuna İstismar ..
Reklamlar
-
İstirmarcı yakalanmış pakistanlı olduğu söyleniyor maalesef yazarken kalbim sıkışıyor çocuğu iki saat boyunca üzmüş..Kızın durumu iyiymiş ailesinin yanına gelmiş taburcu olup..İfadesinde suçu işlediğini de itiraf etmiş..Keşke diyorum halkın eline verilse..
Reklamlar
-
Gietti17 adlı üyeden alıntı
Milletin sahip olduğu tek şey bir olay karşısında birlik olup tepkisini göstermek. Fakat sonuçsuz bırakılıyor. Üstüne üstlük tepkiye engel olunuyor.
Adalet calismiyor o kesin. Ancak ne tur bir tepkiye engel olunmus merak ettim.
hachiko adlı üyeden alıntı
İstirmarcı yakalanmış pakistanlı olduğu söyleniyor maalesef yazarken kalbim sıkışıyor çocuğu iki saat boyunca üzmüş..Kızın durumu iyiymiş ailesinin yanına gelmiş taburcu olup..İfadesinde suçu işlediğini de itiraf etmiş..Keşke diyorum halkın eline verilse..
Adalet istegini destekliyorum da linc etme istegini anlamiyorum... Vahsilik resmen.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Merak etme. Hapishanede diğer mahkumlar onu önce sevecek sonra gebertecekler. Uzun süre koruyamazlar, sadece zaman meselesidir.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...is-mudahalesi/
Bu konu dışında farklı örneklerde haberlerimiz arşivlerinde mevcut.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Adalet istegini destekliyorum da linc etme istegini anlamiyorum... Vahsilik resmen.
Ben sadece halk değerlendirsin dedim Aaaaaa :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)