kocanmış sahiden de musti biraz bilgi verseydin hakkında eğer biliyorsan
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Abi o ne ya koskocaman Allah onunla kimseyi yalnız bırakmasın
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
resim feyk değil ırakta bulunmuş
la adamı yer bu ya
Camel Spider(Solifuagae) ulkemizde de iki kez yakalandi birisi ankara birisi istanbul. Kendisi soktugu zaman yavrularini insan etine birakiyor ve insan etini yiyerek beslenen yavrular resimde gosterildigi gibi buyuyup disari cikiolar
Dikkat edin arkedesler pis sokar diyorum. Bide konu ile ilgili az arastirma yaptim bazi siteler bu et yeme mevzusunun mit (söylenti) oldugunu soylemekteler. Bilemiorum neye inansak.
Orda 2 örümcek var di mi?
Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)
adamın eli çok feci olmuş yaw
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
etinden kaçak kokoreç yapacam bi arayım bakam halkıma farklı tatlar bulmam lazım millet sıkıldı kedi,köpek etinden
ıyyyyyyyyyyy
dikkatimi çekti fotoğraf amerikan askerleri var arkadada hayat su şisesi
bu örümcekte büyükmüş be...
Valla bizim bahçede bir örümcek ordusu var. Birlikten kuvvet doğar mantığıyla bunu 2 dakkada ham yaparlar.
May the Force be with McLaren Mercedes
Spiderman dedikleri bu olsa gerek
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
bunun güveci çok iyi olur. ..
yanınada haydari. . .
muhahahahahah
Bu da bişeyy mi beeee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)