İstanbul geceleri daha mı güzel ne?
ne de olsa karanlık bazı çirkinlikleri gizliyor gibi.
sonradan jeton düştü doğru istanbul geceleri
Bende onu diyecektimBu direk İstanbul da Gece Çok güzel fotoğraflar,profesyonellerin sağlam çalışmaları...New York tan neyi eksik,hatta fazlası bile varİstanbul çok güzel bir yer gerçekten,ama İzmir bence en yaşanılabilir şehir,bana garip geliyor bir semtten bir semte otobüsle 2 saatte gitmek,çıldırtıcı trafik,aşırı kalabalık...Bunların hepsi İzmir de dozajında bence,belkide insan doğduğu büyüdüğü yeri benimsediğindendir İzmirin yeri ayrı benim içinBu arada musti bu aralar seni milliyetçi gördümGeçen yabancıların Türkler hakkındaki görüşleri,şimdi bumusti81 adlı üyeden alıntı
bu aralarmıforrap adlı üyeden alıntı
bide senle alakası yokta şu milliyetçilik kavramını sevmiyorum
alt tarafı memleketimi seviyorum soyutlamak saçmalık gibi geliyor
bu arada üsküdar sahilinden kız kulesi harika görünüyor
neyse sizden yorum deil rep istiyorum
Yok yav yorum yapacağım var mı? Güzel fotolar ama uzman elinden çıkmış ve gece, asıl İst. böyle değil uzun zaman çalıştığım bıkıp usandığım için konuşuyorum. Bazı yerlerini özlüyorum mesela sabah saatlerinde ortaköyü, akşam istiklal cd. kalabalığa bi girip sinemaya gitmeyi, yenikapıda çay içmeyi balık tutmayı, sarıyerde sabahın köründe börek yiyip tekne ile açılmayı, üsküdardan beşiktaşa geçmeyi vs. ama tüm bunları sadece o an verdikleri haz için özlüyorum, trafikten, aşırı kalabalıktan, saygısızlıktan kurtulduğum için şükür diyorum. Şimdi bakalım bi İzmir esintisi var deneyelim o şehri de diyorum.
Paylaşım için teşekkürler.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
cnm abim
Çok güzel resimler tşk ederiz kardeş...
harika görünüyo ya.. şeytan diyo atla motora.. vur istanbula doğru yola...
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)