Güneyde Rusya'yla papaz olunca Amerika'dan güney sınırına yerleştirilmek üzere Patriot talep etmişiz. Hayırlı uğurlu olsun...
Güneyde Rusya'yla papaz olunca Amerika'dan güney sınırına yerleştirilmek üzere Patriot talep etmişiz. Hayırlı uğurlu olsun...
Dış politikada kelimenin tam anlamıyla diz çökmüş durumdayiz.Eski türk filmlerinde bir o kucağa bir bu kucaga giderek tokatlanan tipler vardır ya o hesap.Bi Amerika vuruyo bı Rusya.
20 yıllık siyasal islam yonetiminin sonucu olarak ülkenin bagimsizligi tehlikeye girdi. Abartıyor diyebilirsiniz ama ülke olarak çok kritik zamanlardan geçtigimizi düşünüyorum.
Ayrıca bugün NATO nun twitter hesabindan paylaşılan destek açıklaması beni resmen korkuttu..bi işler cevriliyor gibi.
Bu s400, Çin hava savunma anlaşmalarının konuşulduğu dönemde Aselsan yeterli bütçeye yapabiliriz dedi. Ancak biz başkalarınınkini seviyoruz daha tatlı geliyor.
Hayir, kapi gibi S400'lerimiz varken ne dye daha ezik olan Patriot istiyoz ki baskasindan?
Dayayalim sinira S400'leri. Rusya dusunsun...
Ağlanacak hal değil bu, resmen gülünecek hal.
bursada borudan s400 yapan elemanı uyandırın hemen üzerine patriot felan yazsın.
arada kaynayacak eleman, yazık.
cahil dediğimizde de kızıyorlar.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Beyin hücrelerimi ısıtan ve en çok zorlayan şey...Bu hamleleri ve bu kadar yanlışı hatayı yapıp , ekonomik, stratejik, sosyal vb. bilumum noktalarda çuvallayan bu güruhun Atatürk ün icraatlarını havanda su bırakmadan çok rahat eleştirmesi..
Son 10 yıldaki dış ve iç politikayı, ekonomi yönetimini , meseleleri ele alışı aklı selim birilerinin olduğu bir ülkeye göstersek abi siz ne yapmışsınız demez mi?
Daha çok "yolsuzluğu bu kadar açık ortalığa dökülmüşleri niye başta tuttunuz?" diye hayret ederler...
17/25 Aralık videoları YouTube'a düştüğünde gidip yan ofisteki Amerikali arkadaşa söyledim, "Hadeee, başbakanınız hapse mi gitçek şimdi?" deyince önce güldüm, sonra da bugünlerin geleceğini anladım...
halkta büyük sıkıntı var, tayyip gider yarın başka tayyip gelir, işimiz yaş bizim, sıkıntı büyük, bu sığır halk akıllanır mı? benim ümidim yok.
s400'leri kullanmaycaklarsa ben alabilirim, maliyet fiyatına (ağır ironi)
"Savunma Sanayii Başkanı Demir: S-400'lerin ikinci etap sevkiyatı için Rusya ile anlaştık"
Alıp alıp istifliyorlar galiba. Ambalajında açılmamış.
Karar verici ben olsam S-400 yerine, Mercedes S-500 alırdım. Hatta bütçe biraz daha arttırılabilirse Brabus S-500 Coupé.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)