sigara zammı ohhh beeeeee
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
vurun arkadaşlar, gün namus günüdür, vurun daha ölmedi. köyün çıkışına kadar taşlayalım arkadaşı..
Lan canım bir rakı istedi şöyle herşeyi çift görüyorum o zaman yanına çiğ köfte oyşşşş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
Ne bileyim bazen rüyamda görüyorum hasretle yatıp hasretle uyanıyorum ya..
Reklamlar
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Lan canım bir rakı istedi şöyle herşeyi çift görüyorum o zaman yanına çiğ köfte oyşşşş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
Ne bileyim bazen rüyamda görüyorum hasretle yatıp hasretle uyanıyorum ya..
https://www.youtube.com/watch?v=yrHH...&feature=share
Oyyşş valla tamda acıktıydım duygularıma tercüman oldun başkan yanlız rakı bardağın öte al hele ben alkol kullanmıyorum
-
Simdi sigara icenler terorist miymis?
Icki icenler de mi?
Hazir kutuyu acmisken cok fazla asiri sekerli kahve icenleri de katsak?
Acaip enerjili ve gergin oluyorlar yahu. O yuzden.
Neyse. Tavsiye var, israr yok.
En azindan bugun kime vatan haini diyecegimizi bilelim de...
Gerisi bir sekilde hallolur nasil olsa degil mi?
-
Eğer halktan beklentileri var ise Sigara'dada değisken ötv'ye geçerler , artık kalmadı ise LPG zammı yolda demektir.
-
mgora adlı üyeden alıntı
Eğer halktan beklentileri var ise Sigara'dada değisken ötv'ye geçerler , artık kalmadı ise LPG zammı yolda demektir.
Kesinlikle... Urunden alinan zevk belli bir orani gectiyse aninda OTV alinmali. Mesela:
50cc ile tangir tungur git. Ama yuksek cc ise zevke giriyor, OTV alinmali.
Susadin mi, su ic. Ancak mesrubat iciyorsan odemen lazim arkadas...
Hepimiz nefes aliyoruz sehir icinde, ihtiyac cunku, ancak yesillik parklarda oksijene doymak istiyorsan, uygun bir park giris ucreti ile odemen lazim arkadas...
Bir de yatak odasi mevzuu var, onu nasil vergilendirecez bilemiyorum ama... Cok fazla zevk aliniyor belese cunku.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kesinlikle... Urunden alinan zevk belli bir orani gectiyse aninda OTV alinmali. Mesela:
Hepimiz nefes aliyoruz sehir icinde, ihtiyac cunku, ancak yesillik parklarda oksijene doymak istiyorsan, uygun bir park giris ucreti ile odemen lazim arkadas...
Bir de yatak odasi mevzuu var, onu nasil vergilendirecez bilemiyorum ama... Cok fazla zevk aliniyor belese cunku.
Reis son maddeye gelince koptum :D
Olur olur sıkıntı yok, sex yapmaya vergi konsun.
-
Fikir beyan edilir,varsa anti-tez savunulur.Ama bu nasıl uslüb?? Gelme ve germe kardeşim , insanlarla iletişim kurmayı beceremiyorsan.Özgüven dediğimiz kavramı ,haddini aşma cesareti ile karıştırıyorsun.
-
Garip adlı üyeden alıntı
Hükümet destekçilerinin neredeyse tamamı sigara içengillerden o yüzden zam gelmedi yıllarca. Başka hiç bir açıklaması yok bu işin.
Sigarayı bırakmış ve bir daha içmemeyi düşünen ben , zamların devamının geleceğini düşünüyorum
Valla pırıl pırıl, bu kafadan istiyorum. Dünya minare ne olursa olsun fark etmez.
-
şöyle her şeyden ve herkesten müstesna, tek başıma ve alnım açık bir şekilde tertemiz delirmek istiyorum.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Valla 50cc Yamaha Neos 4'ün sıfırı olmuş 9-10 bin lira ona bile parası olmayan motorsiklettten mahrum kalan vatandaşlar var
-
Alma camla taharet yirttirirsin, etme cahille muhabbet fittirirsin.
-
Mersin İl Temsilcisi
Okudum.. Okudum...
Sonra düşündüm, hakaretleri okuyup şaşırdım. Bunca yıldan beri ilk defa bu kadar hakaret içeren başlık okudun.
Sonra aklıma şu fıkra geldi :
Kurt ile eşek tartışıyorlarmış.
Kurt: Çimen yeşildir.
Eşek: Çimen sarıdır.
Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar.
Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş.
Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş:
Hakikaten sen de çimeni sarı mı görüyorsun?
Aslan: Hayır çimen yeşildir.
Kurt: O halde neden bana 1 ay hapis cezası verdin?
Aslan: Eşekle tartıştığın için…
-
Otlakçıların kafasına kürekle vurma devri gelmiştir.
-
Facebook dan takip ediyorum, koyu tayyipçi arkadaş habire bir şeyler paylaşıyor. 3. Hava limanı kulesini paylaşmış onunla övünüyorlar.
İçimden "o kule g... girsin" dedim geçtim. Artık tartışmayada üşeniyorum.
Neymiş 100 yıl geçse o kuleyi çizecek mimar çıkmazmış chp lilerden.
Hani kule dörtgen bir kutu olsa sanki ülke batacak? Kulenin tipinin ne önemi var? Sağlamlık adına rüzgar sıyırması hesaplanmış bir tasarım olsun yeter dimi?
Gösterişli olunca ne işe yarıyor?
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
Facebook dan takip ediyorum, koyu tayyipçi arkadaş habire bir şeyler paylaşıyor. 3. Hava limanı kulesini paylaşmış onunla övünüyorlar.
İçimden "o kule g... girsin" dedim geçtim. Artık tartışmayada üşeniyorum.
Neymiş 100 yıl geçse o kuleyi çizecek mimar çıkmazmış chp lilerden.
Hani kule dörtgen bir kutu olsa sanki ülke batacak? Kulenin tipinin ne önemi var? Sağlamlık adına rüzgar sıyırması hesaplanmış bir tasarım olsun yeter dimi?
Gösterişli olunca ne işe yarıyor?
Arkadaşına söyle O kuleyi Metal Yapı diye bir firma (dış cephesini) giydirdi... Dış cephesinin bir kısmını ben çizdim..ve ben Akp ye oy vermedim...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Arkadaşına söyle O kuleyi Metal Yapı diye bir firma (dış cephesini) giydirdi... Dış cephesinin bir kısmını ben çizdim..ve ben Akp ye oy vermedim...
Bilerek mi manalı yaptınız kulenin şeklini :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
delinin biri kuyuya bi taş atmış, 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor
-
Ben sigarayı bıraktığımda winston light 6,5 TL di. Şimdi kaç para oldu acaba.
-
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Yorum olarak yazayım bakalım ne diyecek :D
Diyim "hacı o kulenin dış giydirmesini yapan metal yapı isimli firmada çalışan adamlardan birisi akp destekçisi değilmiş. Dış tasarımın bir kısmını o yapmış. Bence diğerleride muhaliftir, Akp liler yapmamışki orayı" Diyeyim bakalım ne diyecek.
Onu kaale almıyorum gerçi ama öyle yazayım bakalım cevabını merak ediyorum.
Edit: vazgeçtim
-
15 TL'ye satılan bir paket sigaranın 12.76 TL'sinin vergilerden oluştuğunu ve bayi karı dahil vergisiz satış fiyatının 2.24 TL olduğunu ifade eden Aydın, “Belirttiğim hesaplama yöntemi nedeniyle ÖTV'deki artış fiyatlara daha yüksek bir şekilde yansıyor. Bu nedenle bu artışın enflasyonu yüzde 0.6 – yüzde 0.7 yukarı çekeceği ifade ediliyor.” şeklinde görüş bildirdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)