Arkadaşlar %20 gibi bir indirim var ufak shotlar 6 lira olmuş..Gittim 12 tane malt 10 tane tuborg shot aldım 144 tl tuttu..![]()
Arkadaşlar %20 gibi bir indirim var ufak shotlar 6 lira olmuş..Gittim 12 tane malt 10 tane tuborg shot aldım 144 tl tuttu..![]()
Ben 2,5 liraya içiyorum ev yapımı organik![]()
Bende Fırladım Migrosa Amsterdamları Shot'ları Doldurdum sepete
![]()
Akşama 15 kutu ya da şişe daha cukkalarım..Belkide daha fazla..![]()
Bol bol snaplersiniz artık
abi bak bira içebiliyorum 🍻 aıııwıwjajq
Aslında tütüncüler gibi bir hammadde dükkanı açılsa tutar.
Malt,Arpa,Şerbetçi otu,maya vb satılacak, olmuşken yanda aktarlıkta yapılır.
Zaten işsiz kalsam referans+hücre sistemi ile çalışan bir bira satış ağı kurardım.(fazla büyütmeden)
4,5 lira desek (ben bu fiyata alırdım mesela-fahiş vergi bira keyfimi yok ettiğinden , daha sert içkileri içiyorum genelde hediye gelen) şişede 2 tl kar desek.Günde 100 şişe desek (arada fazla abartmadan 1-2'de cafe bağlansa gelir artar), 6000 tl , asgari ücretten fazla :D.
kıtlık varmış gibi saldırmayın lan. azıcık bize de bırakın. azar azar alın.
motora binince sekiz çize çize gidersiniz
Şimdi gördüm başlığı , indirim var madem alalım 2 tane 6'lı paket .
Bana böyle tanzim satışlarla gelin 😂
ooooooo süper bende bi akşam uğrayacam.geçen hafta carfurda görmüştüm 7 tl varım satıyorlardı.alala dedim indirimmi var sizde her yerde 8 8.5 tl sizde 7 evet onların fiyatı şu an böyle dedi kasadaki arkadaş isterseniz onlarada bir göz atın
İş yerinde arkadaşlar hazır 5 liradan almaya. Bayıldılar tadına da ben uğraşamam kendime zor zaman ayırıyorum bira yapımı için.
valla yılbaşından önce metro dan koli aldım tanesi 6.10 kuruş idi varım.şu an 6 dan veren varsa al derim hepsini cidden çok ucuz.alkol oranı düşük olduğundan birde 45cc olduğundan fiyatı uygun.ben tadını seviyorum kolay içimli malt bira zaten.şu an metroda toptan alınca tanesi 7 tl küsüre geliyor
Az sonra çıkacağım 15 kutu kadar alacam hatta şişe alayım ya onlar depozitolu karşıdaki büfeye itelerim 1 bira beleşe gelir :D
Evden çıkıp gidip, ellerimde poşetlerle şıngır şıngır gelmek istemiyorum. Yoksa bende giderdim. Zaten hepi topu 2-3 tane içiyorum canım çekince. Onda da karşı market amsterdamları 16tl den iteliyor. Yürüyeceğim 2,5km yol yerine uğraşamayacağım![]()
deprem falan olsa marketi yağmalayacaksınız nomıssızlar az yavaş alın. birazdan arkadaşlarla dalgakirana gitcem. migrosta ucuz bira bulamazsam yer yerinden oynar, sitenizi kapattiririm şerefsizim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)