Arkadaşlar afiyet olsun da bu indirim ne kadar daha sürecek acaba bilginiz var mı ? :D
Arkadaşlar afiyet olsun da bu indirim ne kadar daha sürecek acaba bilginiz var mı ? :D
Arkadaşlar tuzla carefourda edelpilsener mi ne diye ithal bira satılıyor yeşil kutulu 6.95ten şiddetle öneririm bir ara 5.95 idi yine yüklenmiştim bayağı içimi gerçekten harika miller vs halt yemiş..Birde orda karışık meyve likörü var istanblue marka turuncu olan %20 alkollü acayip bişey fiyatıda 27.5 lira..Ama birayı kaçırmayın derim ayrıca patates soğan orada 2tl..
Bira ile soğan öneren tek insan
Tabi canım biranın yanında patates ve soğan kızartın yağ'da... Al sana atıştırmalık ve bira. Ben seni anladım da sen beni anlamadın
Bende açım. Arabayı alıp çıkayım diyorum. Sonra geri gelesim olmaz. Bu saatte iş yerine gidesimde yok. Ben bir buzdolabını talan edeyim...
Bende dolabı talan etmişler die aç kalıyordum. Ev yapımı sucuk buldum 5dilim. Çiğköfte söylemişler. Oses'in 2tane lavaşına sarıp yedim. Bozulmamış ise sucuk sorun yok, bozulmuş ise 3-4 saate etkisini gösterir
Bu konuyu gördükten sonra evde bira yapımına meylettim.
Bir iki video izledim, az önce de doküman indirip okudum. Eğlenceli görünüyor.
Başlangıç setini attım sepete. Bakalım bir ara başlarım sanırım.
Bir tane evde bira yapımı konumuz vardı ama bir veya birden fazla özgürlük düşmanı yobazın şikayeti üzerine kaldırıldı.
İndirim beklemeyin, max 200 TL'e en yüksek kalite 46 şişe bira yapıyorum. Daha dün stout birası kurdum, evin balkonu bira deposu oldu yaza hazırım
İsteyen içer istemeyen içmez kimse kimseye gölge etmesin yeter.
konuyu merak edenler bu forumun dışında çıksınlar, Türkçe harika forumlar var.
Bende geçen ay stout kurdum ve ilk şişeyi de hafta sonu açtım. Mükemmel olmuş. Şimdi 1 kasasını pilsen yapmış olan bir arkadaşla takas edeceğim. Stout kış birasıdır, yazın pek gitmez. 2 kova daha kurdum mu 2019 sonuna kadar bira sıkıntısı çekmem. Kitleri geçen yıl zam gelmeden stoklamıştım.
Ekstraların birisini gece 15ten gömdüm birine bu hafta 3-4 tanesini satarım bunların :D
Yaa gençler, ne güzel yazıyorsunuz, insanın canı istiyor.
indirim falan boşverin, evde imkanınız varsa evde bira yapın, hem ucuza maloluyor hem de bir süre sonra marketlerde satılan biralar dandik gelmeye başlıyor.
Bira içip yola çıkmayın yeter. Zaten trafiğe çıkılacaksa kahve içilir, çay içilir.
Alkole de tanzim yapan market gibi market
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Varlık kuyruğu ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)