Migrostaki Bira İndirimi..
Reklamlar
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
La yeter. Zaten arkada Zeki Müren çalıyor 1saattir. Dk başı içki fişlerini atıp durma. Kazıkçı tekel bayi'den 14,50'ye amsterdam çakmak istemiyorum. Gerçi şuan tam Tuborg kırmızı kafasındayım. Şekerli biraları sevmiyorum...
Bana mı yürüyon la sen.. 10 liramıydı neydi o bira
Reklamlar
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Bana mı yürüyon la sen..
10 liramıydı neydi o bira
Gidip sessizce biranı kendi köşende içer misin?
-
Gidip sessizce biranı kendi köşende içer misin?
Yalnızım la zaten öyle yapcam :/
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
allah razı olsun gece gece çıktım bende aldım 90 tl lik.varımlar tuborglar becksler bu arada carfurda da aynı durum varmış.nedenini anlamadım bu indirim migrosa özgü değil neden böyle bir indirim var akıl yürütemedim
-
kaç gün sürüyo bu indirim sorsaydınız keşke
-
Yalnızım la zaten öyle yapcam :/
Bu aralar bende dengesizim. Gidip içip içip rahatlamayı planlıyorum ama hep gittiğim yerler uzak ve altımda bir taşıt oluyor. İçkili ikende ben sürmüyorum araç. Kendime ne olacağı pek umurumda değil ama karşıdaki kişiye olacakların sorumluluğunu alamam. O yüzden ponçik ponçik takılıyorum. En son çare kaliteli kulaklık ve ağır metal müzik...
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
kaç gün sürüyo bu indirim sorsaydınız keşke
yarın son dedi kasadaki adam
-
Bu aralar bende dengesizim. Gidip içip içip rahatlamayı planlıyorum ama hep gittiğim yerler uzak ve altımda bir taşıt oluyor. İçkili ikende ben sürmüyorum araç. Kendime ne olacağı pek umurumda değil ama karşıdaki kişiye olacakların sorumluluğunu alamam. O yüzden ponçik ponçik takılıyorum. En son çare kaliteli kulaklık ve ağır metal müzik...
Ben arkadaşa sürdürüyom arabamı :D O değil de benim canım feci rakı çekti yanına çiğ köfte
-
Forum bildiğin alkolik çıktı
-
54RR adlı üyeden alıntı
Forum bildiğin alkolik çıktı
hayır efendim alkolik filan değil sadece daha performanslı olsun diye yakıt katkısı alıyorlar o kadar :D
-
Ben arkadaşa sürdürüyom arabamı :D O değil de benim canım feci rakı çekti yanına çiğ köfte
Benim arabayı verdiklerim rezalet kullandıkları için o iş olmuyor. Zaten bu aralar efkarlıyım. 1duble çaksam kendimi yakarım...
-
Zeki paşa .. Şimdi olsa bi 35lik yanına çiğ köfte .. Atla gel la :D
-
Zeki paşa .. Şimdi olsa bi 35lik yanına çiğ köfte .. Atla gel la :D
Hacı gece saat 01.00! Ben buradan MT-25 ile 45dk'da Kocaeli'ne girerim. Yolda radarda bana girer. Sonra içkiye masraf. Ondan sonra hızımı alamayıp körfez virajlarına giderim. Zaten bu aralar hoşlandığım birine aşık oldum galiba. Kız başkasına yeşil ışık yaktı yada eskisine. Ayrıntı öğrenmemek için kulaklıklar kulağımda geziyorum. Normalde görünmeyen hatun şimdi dk başı yanımda biter oldu başkasına birşeyler anlatmak için. Tam ifritlik moddayım.
Kısacası kendime tahammülüm yok şuan
O 35'lik olur 70'lik, 70'lik olur 100'lük...
-
Hacı gece saat 01.00! Ben buradan MT-25 ile 45dk'da Kocaeli'ne girerim. Yolda radarda bana girer. Sonra içkiye masraf. Ondan sonra hızımı alamayıp körfez virajlarına giderim. Zaten bu aralar hoşlandığım birine aşık oldum galiba. Kız başkasına yeşil ışık yaktı yada eskisine. Ayrıntı öğrenmemek için kulaklıklar kulağımda geziyorum. Normalde görünmeyen hatun şimdi dk başı yanımda biter oldu başkasına birşeyler anlatmak için. Tam ifritlik moddayım.
Kısacası kendime tahammülüm yok şuan
O 35'lik olur 70'lik, 70'lik olur 100'lük...
Ismarlardık hacı ayıpsın biliyon istifledik :D Bir sigara yakam canım çekti..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Tavana üflüyom oh beee....
-
Ismarlardık hacı ayıpsın biliyon istifledik :D Bir sigara yakam canım çekti..
Walla şimdi bir balkonum, bir nargilem bir de semaverim olsaydı... Sabaha kadar tüttürürdüm. Közleride mangalda kor halinde tutacaktım. Hem ben ısınacaktım hem keyif gani gani olacaktı...
-
La yeter. Zaten arkada Zeki Müren çalıyor 1saattir. Dk başı içki fişlerini atıp durma. Kazıkçı tekel bayi'den 14,50'ye amsterdam çakmak istemiyorum. Gerçi şuan tam Tuborg kırmızı kafasındayım. Şekerli biraları sevmiyorum...
Alkol oranı yüksek biralar daha şekerli ama. Kırmızı bana resmen tatlı geliyor. Ben maltcıyım, en beğendiğim bira şu sıra BUD şişe. Varım diye bir şey çıkmış hiç beğenmedim. Tuborg gold da eskisi gibi değil hepsi bozdu.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Alkol oranı yüksek biralar daha şekerli ama. Kırmızı bana resmen tatlı geliyor. Ben maltcıyım, en beğendiğim bira şu sıra BUD şişe. Varım diye bir şey çıkmış hiç beğenmedim. Tuborg gold da eskisi gibi değil hepsi bozdu.
Bundan vardı migrosta indirimliydi , şişesi böyle dandik diye almadıydım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
Walla şimdi bir balkonum, bir nargilem bir de semaverim olsaydı... Sabaha kadar tüttürürdüm. Közleride mangalda kor halinde tutacaktım. Hem ben ısınacaktım hem keyif gani gani olacaktı...
Bir kere çektim o nargileden pek sevmedim sigarada içmem zaten..Ben rakı istiyorum müdür..
-
Danimarkada 2 tl bir sise bira sudan daha ucuzdur,bira icmem pek sevmiyorum ama diger ickilerin cogu evimde bulunur hafta sonlarinda hafif hafif demlenirim..Yeni raki da 13 euro,whisky fiyatlarini søylemiyeyim cok kizarsiniz,afiyet olsun arkadaslar iyi geceler diliyorum hepinize.
-
Bir kere çektim o nargileden pek sevmedim sigarada içmem zaten..Ben rakı istiyorum müdür..
-
bu kafamı rahatlatır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)