Merhaba arkadaşlar
Sizden yer tavsiyesi belki otel tavsiyesi de olur yardım bekliyorum. Kız arkadaşım izmirde okuyor. Orda ki havaalanına yakın biyer lazım en fazla 3 saat olabilir.
Daha önce fethiye ye kuşadasına gittim o civarda kuşadası çok iyiydi mesafe olarak araba kiraladım 1 1.30 saat arası sürdü.
Sizden yer veya otel tavsiyesi bekliyorum herşey dahil bir yere gitmek istiyorum. Bu civarlarda tavsiye edebileceğiniz bir yer veya çevrelerde gezebileceğimiz bir yer önerebilirseniz memnun olurum mesela denizi çok güzel bir plaj veya koy hayvanların olduğu ormanlık alan gibi bir yer veya gezebileceğimiz bir yer tavsiyesi verirseniz memnun olurum.
Aslında bu tatil olayını hiç sevmiyorum ama kız arkadaşım seviyor diye gidiyorum. Hep bu konularda hazırlıksız oluyorum ve tatil boşuna gidiyor.
Tanıdığınız bir otel veya yer tavsiyesi verebilirseniz sevinirim devamlı erteliyorum ama yerler doluyor maalesef o yüzden bugün geceye kadar biryere rezervasyon yaptıracam. Son yaptırmadan herşeyi mi sorduğum burası geldi aklıma.
Teşekkür ederim şimdiden.