Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

5 Dakika..........

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Beş dakika baba

Güneşli bir gündü. Kadın parkta yanında oturan adama “Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum” dedi.

Adam gülümseyerek “Güzel bir oğlunuz var” dedi. “Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum”

Sonra saatine baktı ve “Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanı” diye seslendi oğluna.

Çocuk salıncakta yükselirken “Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika daha” diye karşılık verdi babasına.

Adam başını “peki” anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti.

Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna “Todd, artık gidelim mi, ne dersin?”

Çocuk yine gitmeye isteksiz “Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha” diye bağırdı babasına.

Adam” Tamam” deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti.

Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla “Ne kadar sabırlı bir babasınız” dedi .

Adam gülümsedi kadına. “Sabır değil yaptığım bayan” dedi. “Büyük oğlum Tommy’yi geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim. Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu. Tommy’e hiç yeterince zaman ayırmamıstım. Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım. Todd’la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime..

O her “Beş dakika daha baba” dediği zaman , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, oysa işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    adamdogru söylüyo arkadaşlar herşeyin degerini mutlaka kaybettikten sonra anlıyoruz bu acı ama gerçek ne olur bu hayatta bu dünya ya bi kere geliyoruz bunun için sevdiklerimize acı haber vermeyelim,göndermeyelim mesala gidecegimiz yere yarım saat sonra gidelim ama eve acı haber göndermeyelim çocuklarımızı yakınlarımızı ailemizi dostlarımız sevdiklerimizi bizi tanıyan herkezi ...vs vs acı haber tez gider derler hayat bizim için ve yakınlarımız için çok önemli bu dünya fani ölüm ani dikkatli olalım arkadaşlar
    98 Beygir.....

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    herşeyin değeri zamanında bilinmeli..
    CBR 600F Honda,

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Çok güzel...
    Kolpa Adamları

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    hakatten cok güzeldi ya herkes kendince degerli olan herseyin kıymetini bilmeli

demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW
    Dönme ihtimali olan bir yere gidecek olan herhangi bir arkadaşımızla bile son ana kadar birlikte olmaya çalışıyoruz. Anne-babanın, kardeşlerin her an ölme ihtimali olduklarını bile bile yine de sabahları allahaısmarladık demeden, sarılmadan ayrılıyoruz evden. Ve bu birileri ölene kadar böyle gidiyor. Yazık...

Paylaşım için sağol...

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    musti çok güzel şeyler buluyorsun tebrikler.Çok güzeldi.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Musti bey abi açtığın topic yazdığın yazılardan fazla.Yetişemiyorum sana.Sana özel bi topic açılsın açtığın topicler o topiğin içinde açılsın aaaayyyy ne diom ben

Güzel yazı teşekkür ederiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler