2.el motor alıcam fakat güvenemedim
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba iyi akşamlar dilerim bu benim forum da ilk günüm ve ilk konum.
Ben 2.el motor alıcam "mondial drift 125" motor 2011 model fakat 9 bin km de ve el marşından çalışmıyor sahibi aküsü zayıf doldurunca düzelir dedi ama ben çekindim açıkcası 8 yıllık olup hem 9 bin km de olmasından. Öğrenciyim 1 yılda biriktirdiğim para ile alıcam boşa gitsin masraf çıkarsın istemiyorum sizce km ile oynanmışmıdır normal bi durum mu? Motordan pek anlamıyorjm ilk motorum olucak Çanakkale de olan varsa yardım edebilirse sevinirim. Iyi akşamlar
Reklamlar
-
Uzak dur bro az daha biriktir temiz al başın ağrımasın
-
Büyük ihtimal öyle yapıcam sonradan masraf çıkardıktan sonra anlamı yok zaten ağır masraf çıkarırsa karşılıcak durumum yok boşa yatar motor
-
AnKa17 adlı üyeden alıntı
...
"mondial drift 125" motor 2011 model fakat 9 bin km de...
yılda 1000km mi yani? Olasılık var ama çok düşük. Ben yaklaşmazdım.
AnKa17 adlı üyeden alıntı
...ve el marşından çalışmıyor sahibi aküsü zayıf doldurunca düzelir dedi ama ben çekindim ...
Sahibine söyle o zaman bunun aküsü de ölüdür, yeni bir akü alıp taksın, sonra da el marşının çalıştığını göstersin.
İlk motorun olacak, motordan anlamadığını da söylemişsin; ben de uzak dur derim.
-
Ruhsat bilgilerini al 5-10 tl e önceki vize kayıtlarını kontrol et km çıkar karşına.
akü'yü de düzelttirmeden alma; elektrik sisteminde de sıkıntı olabilir, o topa girme
-
O akü yaptırılıp da el marşından düzgünce çalışana kadar, Motosiklete binip de motorun çekişinden ve sesinden motorun durumunu anlayıp emin olana kadar, Eğer motordan anlamıyorsan yanında anlayan birini götürebilene kadar alma kardeşim.
-
maktama adlı üyeden alıntı
yılda 1000km mi yani? Olasılık var ama çok düşük. Ben yaklaşmazdım.
Sahibine söyle o zaman bunun aküsü de ölüdür, yeni bir akü alıp taksın, sonra da el marşının çalıştığını göstersin.
İlk motorun olacak, motordan anlamadığını da söylemişsin; ben de uzak dur derim.
Ben sahibine söyledim aküyü yaptır görelim diye ama bana durumu olmadığını söyledi paraya ihtiyacı olduğu için satıyomuş. zaten vazgeçtim o motoru almaktan
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
Ruhsat bilgilerini al 5-10 tl e önceki vize kayıtlarını kontrol et km çıkar karşına.
akü'yü de düzelttirmeden alma; elektrik sisteminde de sıkıntı olabilir, o topa girme
Motoru almaktan vazgeçtim. Başka motorlara yöneldim ruhsat bilgilerini aldıktan sonra vize kayıtlarını nerden kontrol edebiliriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------
Kazım TOKMAK adlı üyeden alıntı
O akü yaptırılıp da el marşından düzgünce çalışana kadar, Motosiklete binip de motorun çekişinden ve sesinden motorun durumunu anlayıp emin olana kadar, Eğer motordan anlamıyorsan yanında anlayan birini götürebilene kadar alma kardeşim.
Teşekkür ederim. Motordan fazla anlayan tanıdığım yok forumdan bulabilirsem çok iyi olurdu aslında. Teşekkür ederim yorumun için
-
ptt nin uygulaması vardı plaka no yazıyorsun geçmiş muayene kayıtlarını gösteriyor. 5tl gibi bir ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam
https://www.epttavm.com/sayfa/arac-km-sorgulama.html
-
yeni motor yaptırmış o ben inanmıyorum o km ye düşürmüşlerdir yada
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
yeni motor yaptırmış o ben inanmıyorum o km ye düşürmüşlerdir yada
Bende çekindim o konuda vazgectim o yuzden teşekkür ederim
-
Mondialin sıfırına da güvenmiyorum ben
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)