Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Global Deejay -The Sound Of Fransısco

REKLAM ALANI
    SaTo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 250mct
    Ya arkadaslar bılmıyorum denedinizmi ama motor kullanırken bu şarkıyı dinleyin...hatta bır ornegınıde power hıt 15 cd sinden dinliyebilirsiniz...Bence Motora Binince kendini uçurmak isteyenlere bırebır....

Aslında piskolojidir bu...Nekadar sinirli ne kadar uzuntulu bıle olsan bu club müziklerle insan daha bir havaya giriyor...rüzgarın en guzel fısıldamasıdır bu şarkı kulagınıza...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Misafir

Motosikleti
    mondial 250mct
    biliyorum arkadasım ama napim ya motor artı muzık bunlar ayrılmaz ıkılı...

Motosikleti
    Piaggio
    orangecounty seni de bozmuş prometheus :geek: ne farkeder ya maksat muhabbet , ben motorda müzik dinlerken dikkatimi toplıyamıyorum

Motosikleti
    mondial 250mct
    aslında biraz dikkat isteyen iş zaten normaldede dışarının sesi başını şişiriyo o yuzden bırak guzel bı muzik yankılansın kulaklarında....

Misafir
    tamam tamam degistirdim yazımı..zaten senin baslıgında yeri degismiş
    valla nişantaşında bir chopper gördüm full modifiyeli..sanırım shadow 750 ydi.müzik tesisatı döşemiş..yavaş yavaş gidiyor..bi yandn egzos sesi..chopperın o dayanılmaz müthiş sesi bir yandan morceeba-otherwise..bangır bangır bagırıyoru hem motor hem müzik...allah dedim..yeter dedim..valla çocugun üstüne atlayıp bütün kolonlarını sökesim geldi

ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=2637 zamanında bi anket yapmaya çalışmıştım
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler