İyi Berber Nerede Bulunur?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yarın motoru alıp, sokak sokak berber arayacağım
uçmakdere yolu üzerinde çok iyi berber biliyorum.😀 Nasıl olsa herhafta gidiyorsun traşıda orda ol bari👍
Reklamlar
-
Abi en güzelini söylüyorum sadakat falan boşverin, bir kadın kuaförü buluyorsunuz erkek saçı kesmeyi kabul ederse randevusunu alın en boş zamanında gidin mis gibi keyfinize bakın. Bizim ensemizden tutup kafamızı lavaboya bastırıyorlar saçı yıkamak için... Ulen berbere mi gidiyoruz yoksa işkenceli sorguya mı Kadın kuaförleri hem iyi de tıraş yapar nasıl istediğini söyle yeter. Onlar sürekli kadınlarla ilgilendiklerinden daha hassas oluyorlar.
-
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
uçmakdere yolu üzerinde çok iyi berber biliyorum. Nasıl olsa herhafta gidiyorsun traşıda orda ol bari
Nerede? Pazar açık mı? Walla giderim. Lakin düzeltmez batırır ise uçmakdereye küserim die tırsıyorum.
-
dayamayan berber bulmak zor.
o nedenle memnunum
-
hokahey adlı üyeden alıntı
sadakat dolayısıyla bırakamıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-sadakati.html
-
Nerede? Pazar açık mı? Walla giderim. Lakin düzeltmez batırır ise uçmakdereye küserim die tırsıyorum.
Sen hangi güzergah üzerinden gidiyorsun e5 üzerinden mi çatalca arka yollarindan mı? Pazar açık , ama uçmakdereye küsüp küsmemek senin isteyeceğin modele bağlı. 😀👍
-
Kafada fazla saç olmayınca bir de yıllardır 2-3 numara dolaştığım için artık berbere bile gitmiyorum. Braun sağ olsun
-
PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı
Sen hangi güzergah üzerinden gidiyorsun e5 üzerinden mi çatalca arka yollarindan mı? Pazar açık , ama uçmakdereye küsüp küsmemek senin isteyeceğin modele bağlı.
E5-Barbaros-Kumbağ-Uçmakdere güzergahında gidiyorum. Çatalca’nın arkasını falan dolansam, yetişemem bile
-
İyiki tarama engelliyim ( yakın arkadaşlarımın göz ünde kel). Babam saçlarını hep 3numara yapıo bende hep sıfır yaparım yazlarıda sıfır ın üzerine bide jilet çekerim kafaya. Ben babamı traş ederim babam beni. Eski den askerdeki traş gibi yani. Berber aramak yok çok şükür
-
qqferit adlı üyeden alıntı
İyiki tarama engelliyim ( yakın arkadaşlarımın göz ünde kel). Babam saçlarını hep 3numara yapıo bende hep sıfır yaparım yazlarıda sıfır ın üzerine bide jilet çekerim kafaya. Ben babamı traş ederim babam beni. Eski den askerdeki traş gibi yani. Berber aramak yok çok şükür
Yani berberler taş yisin yaavrım diyorsun.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Yani berberler taş yisin yaavrım diyorsun.
Müşteriye saat verip, dükkanı kapatıyorlar ise taş yemek bile onlara lüks kanımca.
-
İnsanın berberinin aynı zamanda yakın dostu olmasi, birde üstüne motorcu olmasi ne muhteşem birşey Allahım :D
-Yasin dükkanda mısın hacı ?
+He knk dükkandayım, karnın aç gel yemek yiyelim.
Yasin'ciğim canım kardeşim, burda yorumları okuyunca ayrı bir büyüdün gözümde, bi sonraki gelişimde yemek benden seviyorum seni kardeşim :D
-
Müşteriye saat verip, dükkanı kapatıyorlar ise taş yemek bile onlara lüks kanımca.
Adam 45 dakika sonra gel demiş sen 35 dakika sonra gitmişsin bir de adamı haksız çıkarıyorsun cık cık daha paşalar gibi 10 dakikası var. Şimdi sorsan adama müşteriler randevu alıp gelmiyor der cık cık.
Kasma şaka şaka takılıyorum.
-
Kasma şaka şaka takılıyorum.
Yok be ne kasması Bulacağım kendime cici bir berber.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
MrMud adlı üyeden alıntı
İnsanın berberinin aynı zamanda yakın dostu olmasi, birde üstüne motorcu olmasi ne muhteşem birşey Allahım :D
-Yasin dükkanda mısın hacı ?
+He knk dükkandayım, karnın aç gel yemek yiyelim.
Yasin'ciğim canım kardeşim, burda yorumları okuyunca ayrı bir büyüdün gözümde, bi sonraki gelişimde yemek benden seviyorum seni kardeşim :D
Benimde arkadaş berber. Adam para kabul etmiyor die yemek söylüyorum, baklava götürüyorum, araba ile işlerini hallediyorum, nargile içmeye götürüyorum vs vs vs...
Adam, bir gece içip içip büyükçekmece göl'ün kenarından eve giderken yürüdüm die bir daha yanıma uğramadı. Sonra bozuk attığımda da küstü
Ulan sanane ben kendime 7,5km yol yürüyüp, 3km'sini yokuş tırmanmış isem. Görende o yürüdü, ben araba ile gittim sanacak
-
https://youtu.be/cZ8YGV7v8ik
Berber dediğin böyle olacak. Bu traşı yapanı birkaç saatte olsa beklerim üstüne para veririm. İzlerken rahatladım
-
onkarakter
-
06Serhat adlı üyeden alıntı
https://youtu.be/cZ8YGV7v8ik
Berber dediğin böyle olacak. Bu traşı yapanı birkaç saatte olsa beklerim üstüne para veririm. İzlerken rahatladım
Berber mavi gömlekle başlayıp pembe gömlekle tıraşı bitiriyor ne iş işkillendim arkadaş.
-
Fantezi dünyanız hayli geniş
-
Berber mavi gömlekle başlayıp pembe gömlekle tıraşı bitiriyor ne iş işkillendim arkadaş.
Videonun ortalarında bayagı terledi, yüzünden oluk oluk ter akıyordu. O arada değiştirmiştir muhtemelen. Bu adamın birçok videosu var izleyerek rahatlıyorum
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)