üzülerek okuduğum bir haber ,
Ulusoy-varan iflasından sonra,
hülyalı gözler ile otobüs camına giriftar iken gark olduğum hüzünlü düşüncelerin mekanlarından bir tanesini daha kaybetmenin hüznündeyim.
üzülerek okuduğum bir haber ,
Ulusoy-varan iflasından sonra,
hülyalı gözler ile otobüs camına giriftar iken gark olduğum hüzünlü düşüncelerin mekanlarından bir tanesini daha kaybetmenin hüznündeyim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
o bir şeymi collezione bile konkordato gitmiş..
Üzüldüm açıkçası.
Kalitesini bozmuştu doğru; ama en azından bana denk gelen personelleri insandı.
en son metro firması ayakta kalacak rahat rahat uyurken üzerimize şey edebilecek it oğulları.
Devlet kurtarmadıysa törorist firmadır.
Valla böyle olacağı belliydi bir insanı istanbuldan bursaya 8 saatte götürürlerse ara rotaları kaldırıp transfer araçlarını kaldırıp şehirler arası gidecek otobüsle ordan burdan yolcu toplarlarsa olacağı bu eşim hamileydi ve bursaya cenaze için gitmemiz gerekti ve abartmıyorum 8 saat sürdü 4-4,5 saat sürmesi gereken yolculuk oraya git bekle buraya git bekle ulan 3 saat olmuş biz 3 köprü yolundayız kemerburgaz sapağını geçiyoruz eşimin hamile olması ve wc ihtiyacını bile kavga dövüş zor bela petrole çektirerek giderebildik bu durumu şikayetlerimi belirttik dikkata almadılar tabı yolcularının şikayetleri yolun uzaması vs umurlarında olmadı hatta dalga geçer gibi rota kısalttık gibi paylaşımlarda bile bulundular dahada kullanmadım son yolculuğumuz oldu açıkcası şaşırmadım
metro nasıl ayakta duruyor onu anlamıyorum kaç tane taciz olayı oldu ne olay olursa metroda oluyor hala inatla şu firmanın otobüsüne binenler var,geçen yan camları kırılmış otobüsün kış günü poşet çekip cama yola devam etmeye çalışmışlar yolcular polise şikayet etmiş.Uzun zamandır kullanmam bu firmayı kullanmıycamda.
pamukkale nin pek bi vukuatını duymamıştım ayakta kalmak için metro gibi yapmaları lazımdı galiba
Yıllar önce Isparta'nın köklü otobüs firması Gürman Turizm'i bünyesine katmıştı; büyüme sürecinde...
Denizli merkezli olması hasebiyle Isparta çıkışlı güzergahlarda oldukça tercih ederdim...
Batmasına şaşırdım ...
KamilKoç ve zamanının Gürman Turizm'inden ayrılma Isparta Petrol'üne kaldı Isparta müşterisi, anlaşılan ...
KamilKoç iyi büyüdü ama ... Yolculuk dergisi falan da çıkarıyorlar... baya güzel...
Tren yolunun olması gerekenin altında olduğu ve uçağın da hala lüks sayılabileceği ülkemizde otobüsle yolcu taşımacılığı oldukça önemli bir pasta ...
60 yıllık bir firmanın iflas etmesi korkutucu ve hüzün verici bir vaka.
sektör değiştiriyorlardır yoksa ekonomi olarak gayet iyi seyrediyoruz
Otobüse binen mi kaldı allasen? Herkesin altında özel aracı. Yol gözünde büyüyorsa da uçakla devam. Ehonomi çoh eyi.
Ben çağırıyorum Katar'ın hediye ettiği uçağı, onunla gidiyorum. Ne de olsa milletin malı.
Pamukkale gibi kaliteli bir firma iflas ettiyse durum epey ciddi. Özellikle seçim sonrası iflaslar peşpeşe gelecek. Durum fiyatların pahalı olmasından anlaşılıyor
Üniversite öğrenciliğim yıllarında (91-95), param olduğunda Varan ile olmadığında Pamukkale ile İzmir-İstanbul seyahatlerimi yapardım. Ulusoy sadece param olduğu halde varan'da yer kalmadığı durumlardaki ikinci lüks tercihimdi. Gerçi Pamukkale otobüslerinin tamamına yakını şöföre ait otobüslerdi, pamukkale sadece organizasyon firması gibiydi. O yüzden kalite çok düşüktü. Sonraki yıllar uçak ucuz alternatif olunca hiç otobüse binmedim. Yine de üzüldüm. Geçmişten bir parça daha tarih oldu.
Pamukkale Turizm iflas etmedi. Firmaya ait 4 şirketten biri olan Pamukyol iflas ettiğini açıkladı. Pamukkale Turizm seferlerine devam edecek.
http://www.tyghaber.com/haberler/gun...iklamasi/4105/
iflas verilmiş izin özü kondordato istemişler ama mahkeme kondortado yetkisi vermemiş iflasını vermiş onlarda mahkemede itiraz istemişler..
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...a-var-3264132/
https://onedio.com/haber/pamukkale-t...-alindi-858912
Metronun çok tercih edilmesi diğer otobüslerin gitmediği yerlere otobüsünün olmasından dolay ne kadar çok olumsuz haberide olsa mecburen tercih edilen firma malesef. Arkasında sağlam birileri var herhalde.
Vay be anılarım depreşti. Rahmetli babam otobüs şoförüydü İstanbul - Adapazarı bazende İstanbul - Bursa yapardı bizde çocuktuk takılırdık. Adapazarı yolcuları kumanya hazırlar otobüste yerlerdi. Bazen bir kova meyve kabuğu süpürdüğümüzü bilirim. Hey gidi günler hey. Gazanfer Bilge, atan kardeşler, İsmail Ayaz, Doğan Körfez, ses, jet ne firmalar vardı.
Rahmetli Süleyman ( Sezer ) amca vardı. Bayram günü harem otogara geliyor öylesine bakınmaya otobüslerini, kontrole evden beş dakikalığına çıkıyor. Otobüsün hareket saati geliyor şoför yok bekle bekle yolcular sabırsızlanıyor bakıyor şoför kayıp geçiyor direksiyona ver elini Gaziantep. Evden de bekliyorlar beş dakika sonra gelecek diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)