Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Pamukkale Turizm iflas etti.

REKLAM ALANI

Adapazarı - İstanbul arası çalışan Atan Kardeşler, Gülhan Turizm rekabeti en tatlı rekabetti adapazarında vilayet meydanında..
    İnsan gibi rekabet ederlerdi ama Pamukkalenin iflası hiç üzülmedim.. İflasları hep bir yerlere bağlamaya çalışanlar yollardaki araba
    bolluğunu hesap etmiyorlar..Herkesin kendince mutlaka bir arabası ve motorsikleti var...

kendi adıma konuşmam gerekirse 11 sene oldu dolmuşa,minibüse binmeyeli..Her ne kadar ekonomik olarak sıçrama yapamadıysak bile Pamukkale'nin
    yollarda kral havasında dolaştığı zamanlardan bugüne sosyo-ekonomik yapımız çok değişti.
    bursalıali bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arokh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adapazarı - İstanbul arası çalışan Atan Kardeşler, Gülhan Turizm rekabeti en tatlı rekabetti adapazarında vilayet meydanında..
    İnsan gibi rekabet ederlerdi ama Pamukkalenin iflası hiç üzülmedim.. İflasları hep bir yerlere bağlamaya çalışanlar yollardaki araba
    bolluğunu hesap etmiyorlar..Herkesin kendince mutlaka bir arabası ve motorsikleti var...

kendi adıma konuşmam gerekirse 11 sene oldu dolmuşa,minibüse binmeyeli..Her ne kadar ekonomik olarak sıçrama yapamadıysak bile Pamukkale'nin
    yollarda kral havasında dolaştığı zamanlardan bugüne sosyo-ekonomik yapımız çok değişti.
    doğru dedin birader. ben de en son dolmuşa ne zaman bindiğimi unuttum. motosiklet büyük özgürlük sunuyor insana. ekonomik, pratik; müthiş bir şey yahu.

Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Alıntı ozan1991 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metro nasıl ayakta duruyor onu anlamıyorum kaç tane taciz olayı oldu ne olay olursa metroda oluyor hala inatla şu firmanın otobüsüne binenler var,geçen yan camları kırılmış otobüsün kış günü poşet çekip cama yola devam etmeye çalışmışlar yolcular polise şikayet etmiş.Uzun zamandır kullanmam bu firmayı kullanmıycamda.

pamukkale nin pek bi vukuatını duymamıştım ayakta kalmak için metro gibi yapmaları lazımdı galiba
    Nasıl mı ayakta, evetçileri bedava taşıdığı dönemi hatırlamıyor musunuz? Cevabım artık gayet net değil mi

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Metela adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl mı ayakta, evetçileri bedava taşıdığı dönemi hatırlamıyor musunuz? Cevabım artık gayet net değil mi
    birazdan gelirler sana saldırmaya
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    Artık Yok...

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Yerli otomobil varken BMW satar mı bu memlekette?
    Osm@n bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)