Şu sıralar cumhurbaşkanı çıkıp "halkımız çok fazla sebze tüketiyor ondan fiyatlar yükseliyor" derse şaşırmayın.
Şu sıralar cumhurbaşkanı çıkıp "halkımız çok fazla sebze tüketiyor ondan fiyatlar yükseliyor" derse şaşırmayın.
Fiyatını yükselten sebzeleri kınıyorum; bölücü bunlar.
cehape zihniyetli sebzeler s
avrupalı olduk işte bizde onlar gibi artık tane tane alıyoruz, bi yerden başlamak lazımdı
Bazı sebze ve tahıl ithalatının önü açıldı. İnternette bununla ilgili kaynak bulunabilir.
Tahıl ve sebze ekenler "acaba fiyat pahalı gelirse devlet de ithal ederse ürünüm tarlada kalır mı" diye düşünüyor. Belki de bundan sebep 2019 da ekim olmayacak diye düşünülüyor.
Çiftçi mutlu ve memnun arkadaşlar. Yok öyle kimsede memnuniyetsizlik falan. Herşey dört dörtlük.
Ben 3 senedir tane ile alıyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
Bizim burada alayı dersem olmaz %60'ı kumarda ama ne kumar ha paraların haddi hesabı sen milyon milyar ne yaptına döner :D parayı kazanan kazanıyor :D
ithalatı yapılan hiç bir şeyin fiyatı düşmüyor tam aksine artıyor.. bakınız et .. Yıllardır eti ithal ediyorlar bir yandan fiyat düşücek deniyordu ilk ithal edildiğinde ne oldu düşmedi tam aksine arttı .. çünkü üreticinin bazıları rekabetle baş edemeyip üretmeyi durdurdu.. buda fiyatları tavan yaptırdı. talep çok arz az.. ne olur fiyat artar..
Bakın soğan içinde aynısı geçerli depolardaki soğanlar bitti şimdi ithal ediliyormuş bence et misali soğanlarda seneye çok yüksek fiyatlardan pazarlara giricek öyle unutun kilosu 1 tl 2tl falan..
Askerlik yaptırıyorlar
Askerlik kolay, salaklarla uğraşmak zor. Bazen o kadar çok kafayı demlemek istiyorum ki ama imkan bulamıyorum.
Tek cümleyle anlatayım, "bizim milletimiz insanlıktan nasibini almamış"
İmkanı olan çekip gider ve hiç birimizde ona kızamayız.
İş ciddiyetimiz sıfır, saygı sıfır, mütevazilik sıfır.
Her türlü ahlak değerlerinde rezil durumdayız. Bu millet her türlü zilleti hak ediyor.
Daha bunlar iyi günlerimiz siz Nisan dan sonra görün cümbüşü .
Şemsi ye girmez, girse de açılmaz açılsa da çıkmaz
Çıkıyormuş o şemsiye ,
2 bebek bezi 46 li (cocuk 2-3 kere yapiyo gunde ortalama), bi beyaz peynir , bi kasar peyniri, birer kilo patates sogan, dis macunu, 6 li kucuk sut, bi deodorant
200 TL tuttu
(asgari ucretin onda biri )
Yorumsuz.
Alırsanız ...
Satarlar ...
Manav lobisi.
Antalya'daki hortumdan sonra bir %25 daha zam gelir.
25.01.2019 İstanbul hal fiyatları
Patlıcan Bostan Kilogram 8,00 TL 13,00 TL
Patlıcan I. Kilogram 8,00 TL 12,00 TL
Pazı Kilogram 4,00 TL 5,00 TL
portakalın kilosu 3 ile 6 lira arası,
aradaki kalite farkı var.
(YUKARIDAKİLER HAL FİYATLARIDIR, PAZAR İÇİN %25 VE YUKARISI ÜZERİNE EKLENİR)
uçan balık havyarının kilosu olmuş 1000 lira,
her şey çok pahalı.
Bazen acaba onlar haklıda ben yanılıyormmuyum diyorum ama gelinen nokta beni ve benim gibi düşünenleri haklı çıkarmakta fakat halen toz pembe görenleri anlayamıyorum !
bir arkadaşımın dediği gibi kafa boş olunca değil ama mide boş olunca anlayanlar var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)