Türkçe Artık Prizren'in Resmi dili
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 07:53
Reklamlar
-
09 Ağustos 2006, 11:57
prizrenin resmi dili türkçe olmuş güzel olmuş ta.
bu gidişle bizim resmi dilimiz ingilizce para birimimizde dolar olacak ona yanıyorum
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
-
09 Ağustos 2006, 12:39
cihan adlı üyeden alıntı
prizrenin resmi dili türkçe olmuş güzel olmuş ta.
bu gidişle bizim resmi dilimiz ingilizce para birimimizde dolar olacak ona yanıyorum
Aynı malı deme corç aynı malı deme
-
09 Ağustos 2006, 13:20
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
09 Ağustos 2006, 13:22
Sevindirici bir haber, Türkçe konuşmak isteyenler sonunda olanca baskıya, ölüme, savaşa rağmen bunu başardılar.
Hepimiz bireysel olarak elimizden geleni yapsak ne dilimiz İngilizce ne para birimimiz dolar olur. Çocuklarını kolejlere gönderen oradan başka eğitim kurumu olmadığını sananlar, medya maymunlarına prim verenler, İngilizce gibi basit geçmişi olmayan Amerika'da bile İspanyolca'nın ezmeye başladığı bir dile haddinden fazla önem verenler, açtığı işyerine yabancı isim takmayı marifet sayanlar, yabancı malı sorgulamadan kaliteli bulanlar vs.
Şu saydığım bozuk zihniyeti yok edelim işte o zaman bizi kimse tutamaz. İç ve dış düşmanlarımız bunun farkındalar bu zihniyeti korumak için her yolu deniyorlar. Bir kişiden ne olur, ben ne yapabilirim? demeyin bireysel katkılarla bu işi çözeceğiz kimse yukarıdan önlem almayacak, aldırmayacaklar.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
09 Ağustos 2006, 15:00
büyük bir ironi örneği görüyorum
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler