7 asır hiç scootere binmedik,kimse bizim redlinemizi sınamaya kalkmasın!
7 asır hiç scootere binmedik,kimse bizim redlinemizi sınamaya kalkmasın!
Teyze emekli playboy tavşanı heralde.
Ayaktaki angara lastiği de quikşiftır vazifesi görüyor..
MrMud ve freelancer..
Resimdeki kadın tanımam etmem ama sizin anneniz ve anneanneniz de olabilirdi.. yaptığınız yorumlara size yakışmadı...
Birisi de sizin annenize emekli playboy tavşanı dese veyahut ne emeklisi iş olsa stüdyoya gider dese ne hissederdiniz ?
Karakter çizgilerinizi değiştirmeyin. ( makara, gırgır vs demeyin. bu şekilde makara olmaz... ) O sonuçta bir anne.
hoş olmayan yorumlar yapılmış.
Görüntü garip doğru.
Ama teyzenin görünümünde kitap yazan yazarlar, yurtdışına festivale giden yönetmenler var.
Yapılan yorumlar yakışık değil, konuyu açan arkadaşın kapasitesini zaten forum olarak biliyoruz artık he diyip geçiyoruz kovulana kadar. diğer arkadaşlara yakıştıramadım.
Muhtemelen motosikletin sahibi, kendine yakıştırdığı için bu şeklile getirmiş bir kadındır diye düşünüyorum, bu kadıncağızı da üzerine çıkartıp resim çekmişki, piyasa yapsın.. Nitekim de başarılı olmuş bize kadar geldiğine göre.
Valla kimse kusura bakmasın ben annemi R1 üzerine bindirip sonra fotoğrafını çekip sonra da sosyal medyada paylaşmam. Bunu paylaşan arkadaş ta bunların olacağını bile bile gavatlık yapıyosa burada acıtasyon yapmam. O düşünecek ben değil, aynı yorumların anama bacıma yapılması için mor renkli, playboy etiketli bir R1 üstünde yöresel kıyafetleriyle fotoğraflarını çekip internette paylaşmam lazım.
Fotoğraftaki teyze ne bilsin playboy tavşanını ?
Haliyle bu fotoğrafı çeken kişinin işgüzarlığı Levent beyin dediği gibi "Muhtemelen kendine yakıştırdığı için motorunu bu şekle getirmiştir diye düşünüyorum" ve playboy temasının üzerine tam oturduğunu düşünüyorum.
Yukarıda yaptığım yorumda motorun sahibini kastetmem gerekirken ifade şeklim yanlış olmuş benimde.
Yani teyzenin pek olaydan haberi olduğunu sanmıyorum, fotoğrafı çekenin "ay ne komik" düşüncesiyle yaptığı bir beyinsizlik sadece.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Yahu zaten kimse burda teyzeye hakaretvari bir kelime söylemek niyetinde değil, şahsına söylenen bir şey de yok. Benim kızdığım nokta bu yorumlar anında senin anan bacına yapılsa nolur muhabbetine dönüyor. Duyarlılık kasmaya ne gerek var, zaten eminim teyzenin olaydan haberi bile yoktur. Kaldı ki günümüzde insanlar kendilerini türlü türlü hallere sokuyor ve bilerek yapıyor sadece fenomen olmak için...
toplumun genel hareket tarzı histerik boyutlara ulaştı,
geçti.
konudaki fotoğrafın çeken için kontrast oluşturduğunu düşünüyorum,
zira motosikletin üzerindeki kişi ile motosiklet tamamen farklı dünyaları temsil ediyor.
motorun sahibini pek anlayamadım,
feminen bir tarzı olan motosikletin üzerindeki playboy arması çok anlamsız,
bağyan bir sürücünün motoru olsa kendisine playboy işaretini nasıl yakıştırdı ?
erkek bir kişi ise neden bu kadar feminen bir motoru kullanır ?
zevk meselesi,
yine de mecramda bir yere denk gelmedi.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Playboy tavşanı lafının teyzeye hakaret olacağını sanmıyorum. Bence kendisi de playboy tavşanı kadar güzel olmak isterdi. Böyle bir ihtimal olmadığı için bu laf yaşlı bir dedeye delikanlı demek gibi şey oluyor.
Melez yaman trolsün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)