motor yağı nasıl böyle kokar,analar böyle doğurmayı nereden öğrendi..
motor yağı nasıl böyle kokar,analar böyle doğurmayı nereden öğrendi..
İnşallah scooter seven bir sevgilin olur. Onla evlenip ömür boyu scooter sürmek zorunda kalırsın
Yıllardır aramaktayım endurocu birini hadi onuda geçtim motosiklet seven kızlar bile denk gelmiyor bana
Ya ukalalık etmek istemem ama ben bulamamışım melo sen hayırdır :D
Bu forumda Enduro'cu bi yengeniz olacaksa ilk enişteniz ben olmalıyım yani herkes bi sırasını beklesin lütfen :D
eyvah ! scootercı çocuk.
Sarımsak ya da balık kokan ve eve çamur içinde gelen adamı annesi bile sevmez, elin kızı niye sevsin?
İnşALLAH cup motor seven karın olur çocuklarında peugeot mobilet sürer
cg sevenine rastlamışlığım vardır
zamanında yeni tanıştığım bir grup ile takılıyoruz,
buluşmaya bir kaç bağyan iştirak ettiler,
vakt erişip abbas yola bağlanacağında bir tanesi kendisini de bırakmamı rica etmişti (grubun ilgi odaklarından bir tanesi idi),
açıkçası anlam verememiştim, zira o kadar reyzing motorun yanında benim kerataya neden meylettiğini anlayamamıştım,
yol üzerinde bir kahve molası verdik,
biraz çene çaldık, kendisinde vespa var imiş,
kendi söylemi " diğer motorlar epey yoruyor, enerjim kalmıyor" idi.
temsili ;
Sarımsak sucuğun ana maddesi.
Feyste orda burda karda sucuk-ekmek,
Cart gölünde balık keyfi,
Curt deresinde çamur keyfi
Diye paylaşım yaparken bunları kızlar da görüyor diye düşünmüyonuz sonra 'kız arkadaşım yok!'
Bi de olsaydı.
Akıllı endurocu önce evlenir, sonra endurocu olur
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
Bazı üyelerin skuterdaki ısrarı şimdi mantıklı gelmeye başladı. Biz de geçenlerde mal gibi saydırdık skutere sayfalarca. Biri de çıkıp adamakıllı yazmadı ki asıl nedeni. Yok pratikmişte aman vites yokmuşta türü bimbir zırva. Bak dude temsili resim bile koymuş. Okuma yazması olmayan bile anlar durumu...
Okkalısına denk gelirsen,arazide arkasindan anca egzozunu koklarsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
@Dude
Hatunlarda işi biliyor,hee olurda evlenirsem scooterciler uzun yaşiyor,çalişir her istedigimi alir hesaplari..
Veya ss ye binen cebi dolu biriyle evlenip,kisa yoldan ev,arsa,araba miras kalir hesabi..
bana denk gelenlerin öyle düşündüğünü pek sanmıyorum,
scooter alın hatunlar kapınızda kuyruk olur gibi bir olay da yok,
yalağuz yukarıdaki örnek istisna değil,
birden fazla başıma geldi, öyle yağuşuklu sayılacak bir tipim olmadığı için motorun cazibesine yordum,
sebep olarak da scooter kullanan bağyan nüfusu enduro kullananlardan epeyce fazladır,
bu da ortak nokta tayin ediyor,
maddi odaklı olanlara karşı yapabileceğiniz tek şey şişkin bir cüzdana sahip olup değiş-tokuş yapmanız.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Bu modelden 1 adette ben alayım... paket yapın evde yiyeceğim...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Yolda kadın bir motosiklet sürücüsü görülür ve aracın camından omuzdan itibaren sarkan bir kol üzerinde kafa ile (kafa yerine melezin profil resmini koyabilirsiniz)
-Offf gazla da endamını görelim
-Kanka az üstüne sür muhaazahaha
-Yavruuu altındaki kaç beygir
Yaaani baktığınızda motosiklet seven veya kullanan bir bağğyan arkadaş bulmanız çok kolay değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)