Kaskosu vardır la..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Kaza yapmadan kurtarıcağını düşünmüştür bence hesapladığı gibi olmamıştır diye düşünüyorum takla atıcağını bilse ezer geçerdi sonuçta o da canından olabilirmiş
Tamamen yanlış. Düşüncesizlik. Bilgisizlik. Öncelikleri sıralamaya koymada yetersizlik... Ve eğitimsizlik... acil durumda yapılacaklar, yapılmayacaklar konusunda eğitimsizlik ... ve panik anında hepsinin birleşip kazaya sebebiyet verilmesi...
Mala yazık olmuş.. iyi ki canına bir şey olmamış...
Diğer taraftan, hava akımını okuma ve ona göre yön alma konusu fıtratında olan kuş gibi bir canlının manevra yapıp kaçmasına imkan tanımayacak kadar yüksek hızlarda şehir içinde seyir halinde olmak da ayrıca bir hata ...
Yoksa, o kuş oradan rahatça kaçardı... Bazen denk gelirsiniz; arabada özellikle; yandan ön cam hizasında gelirken, baktı yetmeyecek, tavana doğru yükselir veya alt tampona doğru sıvışır, ama kaçar her türlü ... Hayret etmişimdir kuşların bu hava akımını algılayışlarına ...
Ama madem denk geldi; çarpıp geçmeliydi... Allah beterinden korumuş...
Arabaya ( Markaya) güvenip mal gibi kaçış manevrası yapmış...Bilgisizlik ve tecrübesizlik nedeniyle olmuş bi kaza.. Yazık olmuş... Ben Clio ile kolay kolay yapmam öyle manevralar... 190km ile bir kuşa çarpmışlığım var... küçücük serçe ortalama bi omlet tavası kadar yayıldı ön camda... o hızda tepki verecek kadar zamanım bile yoktu ama olsa da yine ona çarpmayı seçerdim...önce kendi canım, sonra diğer canlı, en son malı korumak...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
İyi bir iş yapıyım diyip sıçıp sıvarken ben (Temsili)
Tarikcapar Kardes kusura bakmada sen kendi canını düsünmüyon 190 ile gidilmez en ufak hatayı affetmez o hız
bende yarından itibaren karıncaları ezmemeye calışcam.
ulan delikanlı gibi "hakimiyeti kaybettm" demek yerine amma şey diolar
Yemin ederim ya ingiltere ya isviçrede olmuştur dedim.
Martı arabaya çarpıp hasar vermesin diye de manevra yapmış olabilir.
Sahil yolunda bizde şirket arabasınla iki martıya çarpmıştık. Hızımızda 70 80 arasıydı.Yani martıya çarpmak için illada yüksek hızda olmaya gerek yok.
Helikopter olmadigi icin martiyla yarisiyordur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)