Metela adlı üyeden alıntı
Şunu da belirteyim Türkiye'de daha önce olmayan şeyleri Akp yapıyor kabul çünkü yaklaşık 16 senedir iktidardalar, 2002 öncesi, internet ne kadar yaygındı, bunu dünya geneli için diyorum, mesela hastane randevu sistemini önceleri internet üzerinden yapacak kadar bir gelişim bırakın ülkemizi avrupa'da amerika'da doğru düzgün değildi, bu kadar sürede tank da yapacak füze de ammmaaa
Bana asıl övünülecek bir noktaya geldiğimizi söylemeniz için eğitimde neredeyiz onu söyleyeceksin! DİBE VURUYORUZ DİBEEEE burada senin saldırı silahın olmuş ne yazar, eğitimde kaliten yoksa GELECEĞİN YOKTUUUUR! İstediğin kadar topun tüfeğin olsun bu devirde gelişmiş iyi eğitimli insan gücün yoksa savaşı baştan kaybetmiş sayılırsın. Ülke de tek kelime ile eğitim REZALET! Hadi bakalım ülkemizin sevdalı propaganda seven arkadaşları, bana eğitim seviyemizin geldiği durumla ilgili hadi bir övünmeyi deneyin!
HER SEFERİNDE BU KONUDA SİZİ ALT EDECEĞİM TABİ KARŞIMA ÇIKMA CESARETİNİZ VARSA!
Bunu ukalalık olarak yazmıyorum, veriler berbat, eğitim imam hatipler, içi boş üniversiteler açmakla olmuyor, dünya sıralamasındaki durumunla oluyor, sınavlarında sıfır çekenlerin oranları ile, neyse benim elimde bir sürü veri var bunda, ne zaman isterseniz sizinle tartışırım ama bana da dünyanın kabul ettiği verileri sunacaksınız, boş konuşan ispatsız yazan çıkarsa kaale bile almam!
Eğitimi ile övünen bir tek ülke gösterin de dünyada söz sahibi olmasın! Bir tane ülke gösterin de eğitimi berbat olan Dünya'da etkin olan bir ülke!