Kedi ve Köpek Besleyen Motorcular
Reklamlar
-
evde beslediğimi saymazsak
dışarıdaki kediler ve köpekler içinde aylık harcamam var
genelde sadece kedi maması alıyorum.
çünkü köpekler kedi mamasını yiyebiiyor
ama kediler köpek mamasını yiyemiyor.
çantamda her zaman 1 öğünlük bi kaç poşet taşırım.
özellikle sitenin girişinde özel beslediğim gri bir kedi var
sabah motoru çalıştırınca gelir.
akşam eve gelirken motorun sesine gelir.
en son aldığım 10 kiloluk mamayı pek beğenmemişlerdi. zor alıştılar.
aranızda benim kafadan olupta kedilerin sevdiği ama çok pahalı olmayan mamalardan alan var mı ?
benim evdeki minikte bu.
Reklamlar
-
İnstagramda göstermelik kedi ile hikaye atanlar bitmedi şimdi burda mı başladınız...
Edt: kusura bakma baya agresifim bu konuda niyetin bu olmadığına eminim.
-
benim de beslediğim bir kedim var kara kuru bişey.. arkadaş royal caninden başka mama tüketmediği için dışarıdaki arkadaşlarına mama almaya ayıracak bütçe bırakmıyor maalesef...
-
Benim kediye veteriner önerdiği için royal canın sterilised alıyorum. Malum kısırlaştırılmış kedi, dikkat etmek lazım. Dışarıdakilere de hepsiburadadan alışveriş yaparken sepete atıyorum, 7 lira falan biseydi newcat. En son onu bulamadım gerçi başka değişik bişey aldım. Bazı kediler beğenmiyor ama çoğu yiyor. Motorun ilerisine doğru koyuyorum. Şerefsizler seleye çıkıp çamur yapıyor. Arka lastiğime de işiyorlar sürekli.
-
hayda...
burayıda ele geçirmeye çalışıyorlar
-
sayfaya zorla sokulup, kafalarına silah dayanarak zorla evcil hayvan fotoğrafı gösterilen arkadaşlar var sanırım. en yakın polis karakoluna gidip size bu işkenceyi yapanlardan şikayetçi olun derim..
-
3 tane evimde, 2 tane ofisimde var. Hepsini sokaktan aldım. Birisini köpek parçalamıştı, diğerinin bacağı kırıktı, hepsinin başına bir iş gelmişti. Her insanın hassas noktaları vardır. Bazı insanlar bu sevgiyi anlayamadığı için alay konusu falan yapmaya kalkacaklar hatta bazıları kalkmış. Onlara kızmıyorum çünkü bunu anlamaları için ancak alıp bir kedi beslemeleri lazım. Aynı motor kullanmak gibi.
-
scooter kullanan adam evde kedi besler,vitesli kullanan kapıda kangal.
-
-
22 Aralık 2018, 16:40
-
22 Aralık 2018, 18:59
Sokaktan 10+ kedi, tüm yeni yavrular ve 5+ köpek..
-
22 Aralık 2018, 21:49
Evde 2 kedim var(sokaktan gelme). Sokakta da rahat 10 kedi vardır beslediğim. Mamayı da temizmama com adli siteden aliyorum. Hem ucuz hem saglikli olduğu yaziyor heryerde. 1 senedir bir sorun görmedim. Sokak kedisinin çöpten yemesi yerine, ucuz mama yemesi yeğdir.
-
22 Aralık 2018, 22:40
Adam efsane..kedileri insan`dan guzel ehlileştirmiş helal olsun.
Video burada
https://youtu.be/zGcYabz3hYg
-
22 Aralık 2018, 22:49
Barınaktan veya sokaktan aldığım 4 kedi de bizde var. Daha doğrusu 4 kedinin yaşadığı bir evin 1 odası da eşimle bana ait.
-
22 Aralık 2018, 23:14
bende hikayemi anlatacam tutmayın beni :D
bende geçen sene haziran aylarında bağcılar milliyetin oradan anayola çıkarken sıkışık trafikte sağdan sağdan bariyerlerin kenarından yavaş yavaş giderken takıldı gözüme. büzüşmüş oturmuş kafasını öne eğmiş 2 aylık bir yavru.
şimdi küheylan...
-
22 Aralık 2018, 23:28
foxtrot adlı üyeden alıntı
benim de beslediğim bir kedim var kara kuru bişey.. arkadaş royal caninden başka mama tüketmediği için dışarıdaki arkadaşlarına mama almaya ayıracak bütçe bırakmıyor maalesef...
https://i.hizliresim.com/v6RARr.jpg
Yazdıklarımı yanlış anlama ama benim kedi x marka mamadan başka birşey yemiyor nedir ya. Hayvanı tek bir mamaya alıştırırsan yemez tabi ki. Bugün tost yerken yanıma kedi geldi. Hayvan aç ama tosttan bir parça koparıp yere bıraktım. Yemez diye düşünüyordum. Biraz kokladı. Sonra hepsini yedi. Hayvan sağlıklı ise aç olduğunda yiyebilecek herşeyi yer
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
-
22 Aralık 2018, 23:37
Kedi almayı planlıyorum.Önceden de barınaktan kedi alıp bakmıştım ama o zaman ailemle yaşıyordum bakacak birisi oluyordu.Şimdi tek yaşıyorum ev giriş katı kedi alma planım var ama alıp hayvanı da tüm gün eve hapsetmek istemiyorum.Haftada 2 gün 24 saat çalışıyorum o yüzden kedi haftada 2 gün tek başına olacak.2 tane kedi sahiplensem sorun ortadan kalkar mı yoksa ikisi de yalnızlıktan kafayı yer mi?
-
22 Aralık 2018, 23:40
Evde kedim yok ama bizim sokağın haylaz ve serseri kedilerini besliyorum. Kediler için yapılmış özel mama almıyorum. Ben mamadan ziyade tavuk ciğeri, bim sosisi, bim salamı vs alıyorum. Acayip seviyorlar. Daha tavuk ciğeri ve bim sosisine hayır diyebilen kedi görmedim
-
22 Aralık 2018, 23:41
bursagsli adlı üyeden alıntı
Yazdıklarımı yanlış anlama ama benim kedi x marka mamadan başka birşey yemiyor nedir ya. Hayvanı tek bir mamaya alıştırırsan yemez tabi ki. Bugün tost yerken yanıma kedi geldi. Hayvan aç ama tosttan bir parça koparıp yere bıraktım. Yemez diye düşünüyordum. Biraz kokladı. Sonra hepsini yedi. Hayvan sağlıklı ise aç olduğunda yiyebilecek herşeyi yer
Evde kuru mamaya alışan veya cins kediler sokaktakilerden farklı davranışlar sergileyebiliyor. Royal canın bilinen en iyi markalardan ve bağımlılık yapmasıyla meşhur. Örnek olarak reflexin kuru mamasını daha iştahsız ve daha az tüketirken, royal canine geçince daha fazla yediğini görüyorum. Mamayı değiştirdiğinizde kedi de farklı tepkiler verebiliyor; tuvaleti harici bir yere işemek gibi.
-
23 Aralık 2018, 01:51
bursagsli adlı üyeden alıntı
kediler kendi acıkınca yiyen hayvanlar, zaten mama kabı sürekli dolu.. baska mama alıp koymayı denedik önüne defalarca sinirlenip yerlere devirdi mama kabını, sağı solu dağıttı falan.. uğraş dur ondan sonra psikolojisiyle tüy dökmesiyle. mamadan gayrı sadece siyah zeytine bir de salama tav oluyor. veteriner de fazla vermeyin parazit yapar dedi.. ben de bıraktım artık mamasından yesin.. elbetteki sokak kedileri gibi genellikle aç olsa (bu arada bu da sokak kedisiydi 1 aylıkken geldi) ne bulursa onu yiyecek.. ama psikolojisi bozulacak tüy dökecek vs. vs. bu da bir noktada işkencedir hayvana bu saatten sonra.. ilk kedimiz olduğu ve yanında kullanma kılavuzu vermedikleri için sadece veterinerin dediğini yaptık ve royal canin almaya başladık ve tek mamaya alışmış oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)