Kedi ve Köpek Besleyen Motorcular
Reklamlar
-
23 Aralık 2018, 02:05
Bazı kediler vardır sevilir okşanır birde bazısı vardır lanet ettirir. Kediler değişik hayvanlar zamanında çok beslemiştim evde, sokakta. Köpeğin yerini malesef hiçbiri tutmuyor her ne kadar ayrıştırma yapmak istemeesemde.
Reklamlar
-
23 Aralık 2018, 02:15
Biriside kalkip dememiş,ulen ben kendime bile zor bakiyorum diye.
Şaka bir yana,evcil hayvan beslemek iyidir..
-
23 Aralık 2018, 02:17
-
23 Aralık 2018, 02:17
Ben pet shoplardaki paketlenmiş mamalardan alıyorum. 10 tl ye bayağa geliyor :D . Atıyorum sırt çantama. Kediye denk geldikçe besliyorum...
-
23 Aralık 2018, 02:20
Alman çoban köpeği , Sibirya kurdu ve pitbull besledim olur mu ? O değil de kedi evde tüy falan dökmüyor mu ?
-
23 Aralık 2018, 02:43
Öyle özel kedi köpek beslemiyorum sokakta aç hayvan gördümü dayanamam karnını doyurur bırakırım çok üşümüş ise bitkin ise yanıma alırım düzelene kadar..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
23 Aralık 2018, 13:12
-
23 Aralık 2018, 14:56
Ucuz ve kedilerin yediği mama önerisi: bonachibo kuzu etli
-
23 Aralık 2018, 15:12
bu da benim haraçcı ,ısyerınde takılıyor cırak benım
-
23 Aralık 2018, 15:26
-
23 Aralık 2018, 16:13
melez adlı üyeden alıntı
scooter kullanan adam evde kedi besler,vitesli kullanan kapıda kangal.
Ya melez nedir sendeki bu scooter düşmanlığı scooter görse yolda taşlayıp lastiklerini patlatcak sanki nedir bu kin öfke
-
23 Aralık 2018, 16:33
Alerjimden dolayı evde besleyemiyorum fakat kapının önünde mama ve su her zaman bulunur. Ayrıca motora dadandıkları için kalıcak yer ayarlıyorum diyebilirim.
-
23 Aralık 2018, 16:50
Sokak canlıları için minik cennet, gümüşlük.
Burada evsiz köpek, aç kedi bulamazsınız.
Burada hayvanlara eziyet eden çocukları videoya çeken ebeveynler yerine kulübe süsleyen çocuklara sevgi aşılayan ebeveynler görürsünüz.
-
23 Aralık 2018, 20:43
wetehan adlı üyeden alıntı
Sokak canlıları için minik cennet, gümüşlük.
Burada evsiz köpek, aç kedi bulamazsınız.
Burada hayvanlara eziyet eden çocukları videoya çeken ebeveynler yerine kulübe süsleyen çocuklara sevgi aşılayan ebeveynler görürsünüz.
https://i.hizliresim.com/oX9ovq.png
Turgutreis de öyle hocam
Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır. / Goethe
Kazasız, belasız, hayırlı sürüşleriniz olsun.
-
23 Aralık 2018, 21:03
tugrulbora adlı üyeden alıntı
Turgutreis de öyle hocam
Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orada yaşayın; çünkü komşularınız güzel insanlardır. / Goethe
“Sokak Köpeklerine Selam Vermek, Adam Olmaya Çeyrek Var Demektir”
Sadri Alışık
Turgutreis ile komşuyuz normal, beklerim bu taraflara yolun düşerse.
-
23 Aralık 2018, 23:30
Bu benim bebeğim.
Fotograftaki minnoşa N&D Tahilsiz serisini aliyorum.
Sokaktakilere bonacibo aliyoruz temizmamadan turkmali, uygun degil derseniz ayni sitede miço mama var biraz daha uygun o da guzel yiyorlar onu da aliyorum bazen bu mamalarin acik satilani da var daha ucuza geliyor.
-
23 Aralık 2018, 23:36
Ustad,elinde anahtar olan kedi resmini internettemi buldun?kango rus plakali.
-
23 Aralık 2018, 23:40
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Bu benim bebeğim.
Fotograftaki minnoşa N&D Tahilsiz serisini aliyorum.
Sokaktakilere bonacibo aliyoruz temizmamadan turkmali, uygun degil derseniz ayni sitede miço mama var biraz daha uygun o da guzel yiyorlar onu da aliyorum bazen bu mamalarin acik satilani da var daha ucuza geliyor.
https://i.hizliresim.com/lq9Jgr.jpg
Ben de genellikle miço alıyorum, henüz beğenmeyen kedi görmedim, bir de farklı içerige sahip mito var onuda severek yiyorlar.
levend84 adlı üyeden alıntı
Ustad,elinde anahtar olan kedi resmini internettemi buldun?kango rus plakali.
Evet, uzun zamandır arşiv de, kedileri eklerken denk geldim, mini bir hikaye ile paylaşım dedim
-
23 Aralık 2018, 23:42
Ben de genellikle miço alıyorum, henüz beğenmeyen kedi görmedim, bir de farklı içerige sahip mito var onuda severek yiyorlar.
Evet, uzun zamandır arşiv de, kedileri eklerken denk geldim, mini bir hikaye ile paylaşım dedim
Ah şu ruslar,ulen kediler sigara dumanindan nefret eder,bide agzina sigara vermisler,votkada vermeseler bari kediye..
-
24 Aralık 2018, 00:08
Hayvan sever insanlardan zarar gelmez. Sevin onları.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)