Ciddi ciddi bir galayasaray taraftarı olarak ezeli rakibimizin bu hallerine üzülüyorum.
Başakşehir diye bir hükümet takımı çıktı piyasaya mertlik bozuldu.
Tüpçü birilerinin ağzına bakıyor.
Maalesef futbola siyaset karıştı.
Ciddi ciddi bir galayasaray taraftarı olarak ezeli rakibimizin bu hallerine üzülüyorum.
Başakşehir diye bir hükümet takımı çıktı piyasaya mertlik bozuldu.
Tüpçü birilerinin ağzına bakıyor.
Maalesef futbola siyaset karıştı.
Evlendigimden beri takip etmiyorum kafam rahat . Besiktas'liyim kaleciyi bile tanımıyorum o derece rahat yani .
ANTALYASPOR kalpkalpkalp
Beter olsunlar yılların ahı çıkıyo
ülkede dert tasa kalmadı herşey yolunda fenerbahçenin ne olacağına mı kafayı bozdunuz
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Geçtiğimiz sene kupa maçında yapılanların, haksız galibiyetlerinin ve azizin yediği her halt zavallı Ali Koç'a patladı.
Bundan taraftar sorumlu kimse ağzını açıpta yıllarca sesini çıkarmadı azize şimdi Ali Koç gibi adama istifa diyorlar.
aziz içeride bıraktığı adamlarıyla uğraşıyor hala fenerle, beter olsunlar sadece Ali Koç'a üzülüyorum.
bu hafta erzurum maçı var. fener yenemezse ligin dibine demir atar.
Karar verildi diyorlar.
Başakşehir şampiyon.
Ersun Yanal sanırım yeni t. direktör hadi iyisiniz..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Fenerbahçe efsanesi Aziz yıldırım bile taraftara dik gidip inat yaptığı için yuhalanarak gitti, aynı dik kafalılığı Ali koç'ta yapıyor sanırım sonu aziz yıldırım ile aynı olacak.
Weak are prey
Sürekli dönen kısır döngü, başka teknik heyet yok mu? Daha önce gelen isimler yerine neden Hikmet Karaman'lar, Yılmaz Vural'lar getirilmez? En kötü ne olabilir ki, zaten düşme hattına inmişsin, milli başarın yerlerde sürünüyor..
Çok fanatik bir GS li olarak futbolu bırakalı 2 sezon oldu ve çok mutluyum.
Mazoşist olmak gibi bi şey mi bu anlayamıyorum.
galatasarayı 6-0 yendik tesellisine devam ne olacak başka
Düşmezler ama sonlarda kalmaya devam ederler. İşleri zor gerçekten.
Aziz yıldırım acilen geri getirilmeli kümeden düşmek istemiyoruz.büyük başkan duy sesimizi
Ersun Yanal ile ,yine yeni yeniden havaya gireriz . Yaşlandıkça artık ,bu tip şeylere o kadar üzülmüyor insan . Hayatta gerçekten çok daha önemli sorunları var insanların
2-3 sezon daha kötü gider diye düşünüyorum,başakşehir i bu sene şampiyon yapıcaklar gibi geliyor bu sene olamazsa dahada olamaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)