Pilavüstü Patates Kızartması..
Reklamlar
-
Bir tek ben mi müptelasıyım bunun..Hani pilav üstü döner kavurma et vs kombineden daha çok seviyorum..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
ekmek arası patates kızartması. öğrenciyken her gün yerdik.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
ekmek arası patates kızartması. öğrenciyken her gün yerdik.
Sene 98-01 lise zamanlari,okulun karsisinda tostcu zafer abi vardi,adam salcali tostun kralini yapardi..icine çemenli karisim surerdi.evden getirdigim pet sise ayranida yaninda icerdim...
ahh ulan sucuk ve kaşarı buldukta yemedik mi? ama nerdee..ama bu tost ogrenci adama beyti kebap gibi gelirdi.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Sene 98-01 lise zamanlari,okulun karsisinda tostcu zafer abi vardi,adam salcali tostun kralini yapardi..icine çemenli karisim surerdi.evden getirdigim pet sise ayranida yaninda icerdim...
ahh ulan sucuk ve kaşarı buldukta yemedik mi? ama nerdee..ama bu tost ogrenci adama beyti kebap gibi gelirdi.
salçalı ekmek candır.
ortaokulda, 88-89 yılları, her sabah simit-ayran ile kahvaltı yapardım. bahçede, böyle kimsenin olmadığı bir köşede, sinsi sinsi yerdim. ayranın son yudumu ile simitin son lokmasını denk getirmeye çalışırdım.
ne değişik kafalar var be.
-
O bence etek gücümüz yetmediğindden.
-
Yafu her gün 4 tane şeker hapına mahkum Bursalıya inat olsun diye mi yazıyonuz bu gıda reklamlarını ? Hem patates,hemi de pirinç pilavı şeker
hastalarına yassah hemşerim . Biz de o yasaklara ayın tek günlerinde riayet ediyoruz. Çift günlerinde ne mi yapıyorum. - O yasağı yazan doktorun
pantolonunu dikeyim diyorum . Pilav ,patates, baklava dolu günler ümidiyle.
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Yafu her gün 4 tane şeker hapına mahkum Bursalıya inat olsun diye mi yazıyonuz bu gıda reklamlarını ? Hem patates,hemi de pirinç pilavı şeker
hastalarına yassah hemşerim . Biz de o yasaklara ayın tek günlerinde riayet ediyoruz. Çift günlerinde ne mi yapıyorum. - O yasağı yazan doktorun
pantolonunu dikeyim diyorum . Pilav ,patates, baklava dolu günler ümidiyle.
ali abi günaydın. ben herhangi bir doktora gidip muayene olmadım ama pilav, şekerli gıdalar, ekmek yediğim zaman müthiş rahatsız oluyorum. demek ki şeker hastasıyım. sizce?
-
Hoka Sende şeker hast. olup olmadığını anlamanın en kolay ve en doğru yolu ? Gece 24 den sonra hiç bir şey yemiyorsun, ertesi sabah aile hekimine
hiç bir şey yemeden geldiğini, şeker testi için kan vermek istediğini, hatta olabiliyorsa geriye dönük test de yapabiliyorlarsa onu da yaptırmak istediğini aile hekimine söylüyorsun . Geri kalanını zaten doktor seni yönlendiriyor. Şekerin en iyi tarafı seni hiç bir zaman öldürmüyor. Alçak
sürünmeye devam ediliyo. Eğer doktorunun tavsiyesine uyarsan daha az sıkıntı ile yaşam sürüyosun . Şol fakir gibi kulağını çekeyim o doktorun dersen,
hayat kaliten eksilere doğru inmeye başlıyo. Hak Teala bütün arkadaşlarıma sağlık dolu yıllar nasip eyleye.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
salçalı ekmek candır.
ortaokulda, 88-89 yılları, her sabah simit-ayran ile kahvaltı yapardım. bahçede, böyle kimsenin olmadığı bir köşede, sinsi sinsi yerdim. ayranın son yudumu ile simitin son lokmasını denk getirmeye çalışırdım.
ne değişik kafalar var be.
Lisede bende hem antisosyallik hemde fakirlik sebebiyle her gün tek simit yerdim.Simiti vapurla eve dönerken yerdim orası ayrı konu.A
-
09 Aralık 2018, 13:02
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Lisede bende hem antisosyallik hemde fakirlik sebebiyle her gün tek simit yerdim.Simiti vapurla eve dönerken yerdim orası ayrı konu.A
koca ülkenin sindirim sistemi simitle dönüyor lan, hayret! simit olmasa ne yapardık?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Hoka Sende şeker hast. olup olmadığını anlamanın en kolay ve en doğru yolu ? Gece 24 den sonra hiç bir şey yemiyorsun, ertesi sabah aile hekimine
hiç bir şey yemeden geldiğini, şeker testi için kan vermek istediğini, hatta olabiliyorsa geriye dönük test de yapabiliyorlarsa onu da yaptırmak istediğini aile hekimine söylüyorsun . Geri kalanını zaten doktor seni yönlendiriyor. Şekerin en iyi tarafı seni hiç bir zaman öldürmüyor. Alçak
sürünmeye devam ediliyo. Eğer doktorunun tavsiyesine uyarsan daha az sıkıntı ile yaşam sürüyosun . Şol fakir gibi kulağını çekeyim o doktorun dersen,
hayat kaliten eksilere doğru inmeye başlıyo. Hak Teala bütün arkadaşlarıma sağlık dolu yıllar nasip eyleye.
dediğini yapacağım ali abi.
-
09 Aralık 2018, 14:20
Sizin yüzünüzden bu yağmur da gidip simit aldım..
Spor(vg) yükleme dönemlerinde pilav/patates/kırmızı pancar turşusu kombinesini bolca yaptığım için şuan hiç çekici gelmedi ama sıcak beyaz ekmek arası patates kızartması/ketçap/mayonez/bol tuz dörtlemesine hiçbir zaman hayır demem.
-
09 Aralık 2018, 17:15
wetehan adlı üyeden alıntı
Sizin yüzünüzden bu yağmur da gidip simit aldım..
Spor(vg) yükleme dönemlerinde pilav/patates/kırmızı pancar turşusu kombinesini bolca yaptığım için şuan hiç çekici gelmedi ama sıcak beyaz ekmek arası patates kızartması/ketçap/mayonez/bol tuz dörtlemesine hiçbir zaman hayır demem.
https://i.hizliresim.com/grkDP2.jpg
karbonhidrat arası karbonhidrat
-
09 Aralık 2018, 17:25
Üniversitede öğrenciyken bir arkadaş tüm pişmiş tavuk alıp evde patates kızartıp, pirinç pilavı yapardı. Onları da sırasıyla tavuk, üzerine patates kızartması üzerine pirinç pilavı şeklinde döşerdi. O zaman sevmezdim ama şimdi canım istiyor. Demek ki öğrenciliği özledim.
-
09 Aralık 2018, 17:47
öğrenciyken sadece çorba ile gün geçirdiğim zamanlar oldu! para yoktu çünkü. çorba da farzı misal bugünün parasıyla 50 kuruş gibi bir şeydi. vay arkadaş!
-
09 Aralık 2018, 18:30
Hoka inşaallah sende şeker normal seviyelerde çıkar. Eğer hafif farklı çıkarsa o da kafaya takılacak bir şey değil . Çok farklı çıkarsa işte o zaman
stres kontrolünü öğrenmen gerek . Dünya yansa dikeyim anasını diyebilmeyi öğrenmen lazım. Hayırlı haberini bekliyoruz. Selamlar.
-
10 Aralık 2018, 12:46
PATSO iyidir; fakir doyurur (tabi burada sadece ekmek arası patates bu)
Pilav üstü patates yemedim; ama pilav üstü ketçaplı tavuk yedim, güzel oluyor.
-
10 Aralık 2018, 14:12
Pilav üzeri mi :D İlk defa duyduğum bir tarif :D
-
10 Aralık 2018, 14:36
yanında bir de ejder meyveli smootie var ise değmeyin keyfe ...
-
10 Aralık 2018, 14:46
biranın üstüne yenen kokoreçin tadını hiçbir şey veremiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)