Bugün birden bire kasıklardan başlayan şiddetli ağrı sonrasında apandis bölgesi ve sağ böbreğime yayılarak ağrı ve acının doruklarına ulaştı.Haliyle hastanenin yolunu tuttuk doktor apandisten süphelendi muayne röntgen kan sonuçları 3 saate yakın sürdü emin olamadı en son ultrasonda sağ böbreğimde 21mm büyüklüğünde taş gözlemlendi.Doktorun söylediğine göre 5-8mm olanlar kendiliğinden düşüyormuş fakat benimkinin düşme gibi bir ihtimali yokmuş düsse bile mesaneyi yada idrar yollarını tıkar dedi her türlü ameliyat olman lazım dedi.Yarın ürolojiden randevum var biraz araştırdım ameliyat ile taşın alınması her vakada olmasada kronik böbrek yetmezliğine yol açma durumu oluyormuş bu biraz tedirgin etti.İdrar yolundan girilip lazer ile taş kırma işlemi yapılıyormuş kişinin kendinde ve ayık olması gerekiyormuş kendimi bilirim bu durumda benim için imkansız gibi düşer bayılırım düşündükçe bile içim bir tuhaf oluyor son olarak ultrasonik dalga yöntemi ile taş kırılması var seans ücretleri 1.500 liradan başlıyor onuda araştırdım 1-1,5 cm üzeri kırılmıyor falan yazılmış birtane merkez ile görüştüm 2.1cm büyüklüğünde dedim kırarız dediler yine araltırmalarımda 2-3 seansta tamamen kırıldığını söyleyenler var onların arasında en büyük olanı 15mm büyüklüğünde idi ve 3 seansta kırılmış çok kararsız kaldım ameliyat seçeneğini şuan için eledim diğer 2 seçeneğe yoğunlaştım tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Bu arada zaman zaman yorumlarda denk geliyordum çinli motor ve titreşim mevzusunda böbrek taşı döktürür diye o iş öyle olmuyormuş