Konularda yapılan yorumlarda beğeni butonu olsun istiyorum tabi diğer arkadaşlarımız düşünür bilmiyorum. Mesela yapılan yorumlara olumlu veya olumsuz yorum yapmak yerine bir like 👍👎 butonu olsa güzel olmazmı.
Konularda yapılan yorumlarda beğeni butonu olsun istiyorum tabi diğer arkadaşlarımız düşünür bilmiyorum. Mesela yapılan yorumlara olumlu veya olumsuz yorum yapmak yerine bir like 👍👎 butonu olsa güzel olmazmı.
Motosikletsiz biri
Beğen seçeneği olumlu yönde var ancak olumsuz buton yok şuan.
Bazen bu tip uygulamalar karşılıklı yazışmayı en vasat duruma getirmekte, beğeni yaptım yoruma gerek yok gibi veya yazmaya gerek yok beğenmedim ifadelerini kullanıp geçilebiliyor.
Kendi fikrimce olmamaları daha mantıklı.
Olumlu yada olumsuz bir nokta belirteceksek kişinin yorumunu alıntı yapıp hakkında yazmak forum sayfalarında aktivitenin tam olarak işlediğinin göstergesidir.
Aynı şekilde konulara ne kadar çok yazılırsa aktif konu olarak yukarılara taşınmakta.
Beğen butonunu da kaldıralım, bence o da çok gereksiz ;)
Forum mu Instagram mı? Ne çok alıştık like'lamaya ;) Kalpçik de mi koysak yoksa..
Rep olsun rep gücü olsun er çavuş subay he de hödö de olsun..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
http://onurluyazarlar.com/kocasi-ile...jbHBa-6ynEf9Z4
Vay anasını ..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
bence profilde beğenilenlerin gösterilmemesi lazım.
psikolojik olarak takipci sayısının takip ettiğinden az olan ergen moduna girmemek icin like atmıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)