SÜPER KOMPLO )
Minik yaramaz, boynuna bi ip geçirdiği "ÖLÜ" kurbağayı çekiştire çekiştire yolda gidiyormuş.. Derken bir randevuevinin kapısına gelmiş, tak tak kapıyı vurmuş, kapıyı şişko çirkin bi kadın açmiş... Çocuk avazı çıktığı kadar bağırmış:
BURDAKI KIZLARDAN BIRINI ISTIYORUM...!! PARAM VAR, VE ISTEDIGIMI YAPANA KADAR BURDAN GITMIYCEM..!!"
Kadın şaşırmış ama para paradır demiş, minik yaramazı içeri almış... Çocuk ordaki fıstıklara bakmış, sonra kadına sormuş: "Burada bir Amber varmış, ONU ISTIYORUM...!!!
Kadın bunun üzerine "ama olmaz ki..."demiş, "bak çocuk, bence sen..."
Çocuk onu dinlemeden avaz avaz bağırmaya başlamış; "AMBER'I ISTIYORUM AMBER'I ISTIYORUM...!!! PARASI NEYSE VERICEM...!!!"
Kadın hala şaşkın halde, "İyi tamam yukarı çık sağdaki ilk odaya git bekle "demiş
Sonra kadın Amber'i odaya göndermiş... 10 dakika sonra çocuk merdivenlerden yine kurbağasını sürükleye sürükleye inmiş...Kadına para vermiş, tam çıkacakken kadın en sonunda dayanamamış seslenmiş:
"Lafımı dinlemedin çocuk, niye ille de onu istedin ki? O kızda hastalık vardı... Çocuk cevap vermiş: "Onda hastalık olduğunu biliyorum, o yüzden onu istedim...
Çünkü bu aksam annemle babam dışarda yemeğe gidicekler,ben de evde dadımla oturucam... Onlar gittikten sonra dadım benle bişi yapmak istiycek çünkü çocuklardan hoslaniyo...Boylece burda kaptığım hastalığı ona geçirmiş olucam... Annemle babam eve döndükleri zaman, babam dadımı evine götürücek... Orda da tabi ki her gece yaptığı gibi gizlice onunla olucak, e hastalık ona da gecicek... Eve döndüğü zaman babam annemle olucak kesin, böylece anneme de hastalığı geciricek... Sonra sabah babam ise gidecek, sonra sütçü süt bırakmaya gelicek, annem de onu eve alıcak ve onunla olucak her zaman ki gibi, hastalık onada geçicek ve çok da iyi olucaaaaaaaak... ohhh canıma değsinnnn...
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜ , O HERİFFFFFFF GEÇEN HAFTAAA BENİM KURBAĞAMIN ÜSTÜNE BASIP ÖLDÜRDÜÜÜ!!!....
Forum Kurallarından alıntı:
Konu dışı forumu özetle; geyik, komik resim ve video, fıkra ve anlatmak istediğiniz motor harici birşeyler için vardır kullanırken özen göstermenizi rica ederiz.