2 memur.
apart ev 2+1.
küçük boy buzdolabı .bulaşık makinesı yok.
ne diyelim?
2 memur.
apart ev 2+1.
küçük boy buzdolabı .bulaşık makinesı yok.
ne diyelim?
wallahi bana da çok pis geçirdiler. sızım sızım sızlıyor orası.
İlk 126 ikinci 172 tl fatura geldi öncesi 60-70 geliyordu yazın o kadar klima açtım 190 ödedim evdeki ampüller led neredeyse buzdolabı televizyon başkada bir nane yok 172 lik faturada sadece ek olarak kombi çalıştı doğalgazı bekliyorum o ne kadar gelecek diye
Evde tek kişi.
Buzdolabı + termosifon + tv hariç hiçbir elektronik eşya yok.
Lambalar genelde yanmaz.
Sen bu faturaya tecavüz diyorsan benim faturaya gangbang college party dersin.
su faturası sayılıyor mu? 292 tl ile arttırıyorum. sanırım evin bir yerlerinde kaçak hamam açmışlar, akşam bakayım bi
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Türkiye coştukça halk da coşuyor sevinçten.
Elektrik konusunda ne yazikki daha zam gelicek ancak, seçimlere kadar bekletmeye calisiliyor
Bu güzellikleri hakediyor millet. Kıskananlar çatlasın.
Durum bende de aynı. Yaklaşık 90-100 TL gelen fatura 150-160 lira gelmeye başladı.
1 Büyük, 1 Mini buzdolabı,
Haftada 2 kere çalışan çamaşır makinesi,
Haftada 2 kere çalışan kurutma makinesi,
7/24 yanan 1 adet led lamba,
Ev tüm gün boş, tv bile izlenmiyor desem yeridir
Geçen yıl en soğuk zamanda 150-180 TL doğal gaz faturası geliyordu bu yıl geçen ay birazcık yaktık 200 TL geldi.Elektrik konusuna hiç girmiyor 2 aydan beri eski faturaların ortalama 1,5-2 katı fatura geliyor.Soran olursa enflasyon düşük ekanamii eyiiyeee gidiiii.Bu durumun sorumlularına söyleyeceğim şeyler var ama forum kurallarına aykırı.
sanırım dün güler sabancının yani damadı öve öve bitiremeyen iş insanının enerji firmaları için yapılandırma talep ettiğine dair bir haber okumuştum,
100 liralık elektrik tüketimine yaklaşık 200 lira fatura ödenilen bir sistemde bunu neden talep ettiklerini pek anlayamadım,
%60 lar ile ifade edilen kemiksiz kar ellerine geçmediği için mi ?
yoksa zarar mı ediyorlar ?
kahrolsun bağzı şeyler.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Devlet sizin için çabalayıp duruyor, siz 40TL fazladan vermeye gocunuyorsunuz. Nankör olmayın. Bence 500TL olmalı fatura. Parası olmayan da karanlıkta oturmalı ve şükretmeli.
70-80 tl gelen faturam 125tl geldi.Kriz miriz yok bu memlekette keriz çok keriz aha gene seçime gidiyoruz görün bakalım sonuç degişecekmi,bu ülkede yaşıyorsak zevk almaya bakacaz.
Daha bunlar iyi günleriniz.
Bekleyin beşinci günün şafagında doguya bakın ,
Petrolü ,dogal gazı USD ile alıyoruz .
Şemsiye açılmaz deniyordu açtılar .
Açılır ise çıkmaz deniyordu çıkaracaklar .
Nerde bu reis giller savunsalar ya. Amerigga yapıyyyy, dıjj güçler yapıyyy.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)